Το 75% των οπαδών της Μαρσέιγ δεν θέλει Μήτρογλου

Το 75% των οπαδών της Μαρσέιγ δεν θέλει Μήτρογλου

Gazzetta team
Το 75% των οπαδών της Μαρσέιγ δεν θέλει Μήτρογλου

bet365

Ο Κώστας Μήτρογλου δεν έχει πείσει στη Μαρσέιγ κι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό φιλάθλων της ομάδας ζητούν την παραχώρησή του.

Ο Κώστας Μήτρογλου φιλοξενήθηκε στο πρωτοσέλιδο της Equipe, αλλά όχι για κάποιο νέο κατόρθωμα. «Εξαντλείται η πίστωση», ενώ τονίζεται πως ο Ρούντι Γκαρσία δεν έχει πεισθεί από τις δυνατότητες του «Ο Γάλλος προπονητής που δεν έχει ενθουσιαστεί από όσα είδε από τον σκόρερ, δεν είναι αντίθετος με την ιδέα να βρει άλλον επιθετικό, ακόμα και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου» αναφέρει μεταξύ άλλων η εφημερίδα. Η Εquipe κάνει και την ερώτηση στο κοινό της «Θα έπρεπε η Μαρσέιγ να προχωρήσει στην πώληση του Κώστα Μήτρογλου τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο;». Οι Γάλλοι θέλουν την παραχώρησή του και το ποσοστό έχει εκτοξευθεί στο 75%, ενώ μόλις το 22% επιθυμεί την παραμονή του στους Μασσαλούς!

Προσφορά-έκπληξη* σε περιμένει, ποντάροντας στο Σουόνσι - Μάντσεστερ Σίτι! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα