Μπορντό - Σεντ Ετιέν 3-0

Gazzetta team
Μπορντό - Σεντ Ετιέν 3-0

bet365

Η Μπορντό επιβλήθηκε με 3-0 της Σεντ Ετιέν και έκλεισε την ψαλίδα από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Εντυπωσιάζει η Αμιέν.

Η Μπορντό υποδέχθηκε την Σεντ Ετιέν, που μετά την ήττα στο ντέρμπι με την Λυών περισσότερο θυμίζει μπάχαλο παρά ομάδα και έφτασε άνετα στη νίκη με 3-0, για να πλησιάσει στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Οι Γιρονδίνοι ευτύχισαν να προηγηθούν μόλις στο 5’ με τον Μεντί, είχαν τον έλεγχο στη συνέχεια και στο 31’ ο Μάλκομ με γκολάρα έκανε το 2-0. Η εικόνα των στεφανουά ήταν τέτοια που φαινόταν ότι τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει, με την Μπορντό να φτάνει και σε τρίτο γκολ στο 57’ με τον Μεντί. Οι παίκτες του Γκουβερνέκ έχασαν και άλλες ευκαιρίες, το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο, αλλά το 3-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

Στα άλλα ματς η Αμιέν συνέχισε την εντυπωσιακή της αντεπίθεση, κερδίζοντας με 2-1 εντός έδρας την Ντιζόν για να βρεθεί στην 7η θέση! Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με δόση τύχης στο 3’, όταν το φάουλ του Κακουτά κόντραρε για το 1-0, στη συνέχεια έχασαν τεράστια ευκαιρία, αλλά στο 15’ δέχθηκαν την ισοφάριση, όταν έπειτα από λάθη στην άμυνα ο Τσανγκ-Χουν έκανε το 1-1. Με το ξεκίνημα της επανάληψης, όμως, ο Κορνέτ έκανε το τελικό 2-1, δίνοντας τη νίκη στην Αμιέν. Τέλος, Στρασμπούρ και Καέν κόλλησαν στο 0-0, με τους φιλοξενούμενους να παραμένουν κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα