Ο Γκαρσία υπερασπίστηκε τον Μήτρογλου

Ο Γκαρσία υπερασπίστηκε τον Μήτρογλου

Gazzetta team
Ο Γκαρσία υπερασπίστηκε τον Μήτρογλου

bet365

Ο Γκομίς αναρωτήθηκε γιατί η Μαρσέιγ επέλεξε τον Μήτρογλου και όχι αυτόν, με τον Ρούντι Γκαρσία να του απαντά.

«Για να είμαι ειλικρινής δεν αισθάνομαι κατώτερος του Μήτρογλου. H αλήθεια είναι ότι μπορούμε να κάνουμε μερικές ερωτήσεις. Αγόρασε έναν παίκτη, ο οποίος κατά τη γνώμη μου δεν είναι ανώτερος από μένα, ενώ κοστίζει πολύ περισσότερο από μένα. Υπάρχουν μεγάλα ερωτηματικά», είπε ο νυν επιθετικός της Γαλατάσαραϊ και πρώην της Μαρσέιγ.

Οι δηλώσεις του προκάλεσαν την αντίδραση του Ρούντι Γκαρσία, τεχνικού των Μασσαλών, ο οποίος του απάντησε. «Μόνο καλά λόγια έχω να πω για τον Γκομίς. Η θητεία του στη Μαρσέιγ ολοκληρώθηκε. Αποτελεί παρελθόν. Το επαναλαμβάνω, η αποχώρησή του ήταν δική του επιλογή. Παρακολουθώ τι κάνει στην Τουρκία, όπου βάζει πολλά γκολ. Αλλά προσωπικά με απασχολούν οι Ζερμέν, Μήτρογλου και Ενζί, που μας επιτρέπουν να διαθέτουμε τη δωδέκατη καλύτερη επίθεση στην Ευρώπη», είπε χαρακτηριστικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα