Παραιτήθηκε από την Σεντ Ετιέν ο Όσκαρ Γκαρσία

Θοδωρής Βασίλης
Παραιτήθηκε από την Σεντ Ετιέν ο Όσκαρ Γκαρσία

bet365

Ο Ισπανός τεχνικός, το όνομα του οποίου είχε ακουστεί για τον ΠΑΟΚ, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τον πάγκο των «στεφανουά», μετά από μόλις δώδεκα παιχνίδια.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Σεντ Ετιέν μετά την απόφαση του προπονητή της, Όσκαρ Γκαρσία, να αποχωρήσει από την ομάδα. Ο Ισπανός τεχνικός το βράδυ της Τρίτης έκανε γνωστή την απόφασή του, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ατζέντης του.

«Είμαστε σε διαπραγματεύσεις με την Σεντ Ετιέν. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι ο Γκαρσία αποχωρεί. Δεν είναι κάτι επίσημο ακόμα, αλλά έχει πάρει την απόφασή του. Είναι μάλιστα διατεθειμένος να παραιτηθεί της διεκδίκησης των χρωστούμενων. Σήμερα Τετάρτη θα έχουμε τις τελικές επαφές για το διαζύγιο», τόνισε εκπρόσωπος του πρώην τεχνικού της Red Bull Σάλτσμπουργκ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα