Πριν γίνει μόδα η φανέλα, την είχε δείξει ο Ροναλντίνιο! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Πριν γίνει μόδα η φανέλα, την είχε δείξει ο Ροναλντίνιο! (vid)

bet365

Το έκανε ο Μέσι στο «Μπερναμπέου», ο Κριστιάνο στο «Καμπ Νόου», ο Φεκίρ στους σκληροπυρηνικούς οπαδούς της Σεντ Ετιέν, όμως όλα είχαν ξεκινήσει πριν από μια 15ετία, όταν πρώτος είχε δείξει τη φανέλα ο Ροναλντίνιο!

Το πρόγραμμα ανταμοιβής της Sportingbet κάνει τη διαφορά. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+)!

Ο πανηγυρισμός που έχει γίνει πλέον... μόδα, με τελευταίο περιστατικό αυτό του ντέρμπι της Λυών με τη Σεντ Ετιέν όπου οι οπαδοί της δεύτερης προκάλεσαν διακοπή για αρκετά λεπτά έχοντας αισθανθεί πρόκληση και έλλειψη σεβασμού από τον Ναμπίλ Φεκίρ, έχει ξεκινήσει τελικά πριν από αρκετά χρόνια.

Δεν το έκανε πρώτος ο Μέσι στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» την περσινή σεζόν μετά από νίκη της Μπαρτσελόνα στο φινάλε, δεν ήταν η απάντηση του Κριστιάνο στο «Καμπ Νόου» έπειτα από «διπλό» της Ρεάλ στο Super Cup, δεν ήταν ο Ικάρντι στο «Τζουσέπε Μεάτσα», δεν ήταν ο Ναμπίλ Φεκίρ στο «Ζοφρουά Γκισάρ».

Εκείνος που το έκανε πρώτος, αν και μπροστά σε οπαδούς της δικής του ομάδας και όχι σε αντίπαλους, σε μια... safe επιλογή και έναν πανηγυρισμό που τότε δεν είχε γίνει ακόμα viral, ήταν ο Ροναλντίνιο!

Στα πρώτα χρόνια της επαγγελματικής του πορείας στα γήπεδα, όντας μέλος της Παρί Σεν Ζερμέν, μόλις πέτυχε το δεύτερο του γκολ σε νίκη (3-0) επί της Μαρσέιγ, τη σεζόν 2002-2003, έτρεξε στο κόρνερ βγάζοντας τη φανέλα και έδειξε το πίσω μέρος της με το όνομά του και τον αριθμό του, στους φίλους της ομάδας του.

Νωρίτερα, είχε σκοράρει ξανά με απευθείας εκτέλεση φάουλ ξεσπώντας σε έξαλλους πανηγυρισμούς, ενώ, ο Καρντέτι στο 82' είχε διαμορφώσει το αποτέλεσμα της αναμέτρησης στο «Παρκ ντε Πρενς».

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα