Βεράτι: «Αν ήμουν ο Νεϊμάρ, θα μου είχαν σπάσει τα νεύρα νωρίτερα»! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Βεράτι: «Αν ήμουν ο Νεϊμάρ, θα μου είχαν σπάσει τα νεύρα νωρίτερα»! (vid)

bet365

Στο πλευρό του Νεϊμάρ τάχθηκε ο Μάρκο Βεράτι έπειτα από την αποβολή του στο ντέρμπι της Παρί με την Μαρσέιγ. «Χρειάζονται προστασία τέτοιοι παίκτες, εγώ θα είχα εκνευριστεί πολύ νωρίτερα» είπε ο Ιταλός!

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Σοσιεδάδ – Εσπανιόλ με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Ο Νεϊμάρ αποβλήθηκε για χτύπημα στον Οκάμπος, αν και η απόφαση του ρέφερι μπορεί να κριθεί λανθασμένη από τη στιγμή που ο Βραζιλιάνος ναι μεν απώθησε τον αντίπαλό του, αλλά δεν ήταν τέτοια η κίνηση για κάρτα, αφού και ο αντίπαλός του αντέδρασε απίστευτα υπερβολικά.

«Εγώ θα είχα εκνευριστεί πολύ νωρίτερα αν ήμουν στη θέση του. Ο ρέφερι ήταν στα δύο μέτρα και ενώ είδε ότι δεν ακούμπησε τον Οκάμπος, έβγαλε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Δεν γίνεται να “σκοτώνεις” έτσι έναν παίκτη που έχει ήδη κάρτα. Όταν παίζαμε με τη Μπαρτσελόνα, στο δεύτερο φάουλ που μπορεί να έκανα στον Μέσι, έπαιρνα κίτρινη...» είπε ο Βεράτι, ενώ το περιστατικό σχολίασε και ο Μπαπέ, λέγοντας:

«Υπάρχει η αίσθηση ότι είναι ανώτεροί μας οι διαιτητές και ότι δεν μπορούμε ούτε να τους μιλήσουμε. Θα έπρεπε να τιμωρούνται κι αυτοί, όπως τιμωρούμαστε εμείς οι ποδοσφαιριστές».

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα