Τρουά - Λυών 0-5

Gazzetta team
Τρουά - Λυών 0-5

bet365

Η Λυών σκόρπισε την Τρουά εκτός έδρας και με τον Ντεπάι να κάνει χατ τρικ έφτασε στη νίκη με 5-0. Νέα ήττα για τη Νις.

Η Λυών συνεχίζει να βρίσκεται σε... επιθετικό οίστρο και με τον Ντεπάι να κάνει χατ τρικ διέλυσε με 5-0 την Τρουά εκτός έδρας. Οι λιονέ ήταν ανώτεροι και πήραν το προβάδισμα με τον Τραορέ στο 21’. Το 0-1 έμεινε μέχρι το ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη ήρθε το ξέσπασμα για τους φιλοξενούμενους.

Στο 49’ ο Ντεπάι έκανε το 0-2, στο 65’ με νέο υπέροχο τελείωμα το 0-3, ενώ λίγο αργότερα στο 69’ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ερέλ και ο Ολλανδός από την άσπρη βούλα με εκτέλεση αλά Πανένκα ολοκλήρωσε το χατ τρικ του για το 0-4. Το κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 0-5 έβαλε ο Ντίας στο 90’.

Κινδυνεύει η Νις
Η Νις βρίσκεται σε κρίση και αυτό φάνηκε και στο ματς με την Στρασμπούρ, από την οποία με 2-1 εντός έδρας για να βρεθεί στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Και όλα αυτά με τους φιλοξενούμενους να παίζουν με δέκα παίκτες από το 53’. Μέχρι εκείνο το σημείο, βέβαια, είχαν φροντίσει να προηγηθούν με 2-0. Ο Ντα Κόστα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης με δύο γκολ (23’, 49’) για την Στρασμπούρ, που ήταν πιο ουσιαστική, ακόμη και όταν ο Σεκά αποβλήθηκε, με τον Μελού να μειώνει σε 1-2 με πέναλτι. Οι νισουά είχαν την υπεροχή μέχρι το τέλος, αλλά δεν έφτασαν ποτέ σε δεύτερο γκολ.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα