Ανέβηκε στην 3η θέση η Ναντ!

Gazzetta team
Ανέβηκε στην 3η θέση η Ναντ!

bet365

Η Ναντ επικράτησε 2-1 εντός έδρας της Γκινγκάμπ, κι ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Βυθίζεται η Λιλ...

Η Ναντ συνεχίζει ακάθεκτη! Με τη... βοήθεια του αντίπαλου γκολκίπερ, Γιόνσον η Ναντ επικράτησε 2-1 εντός της Γκινγκάμπ, επέκτεινε το σερί της στα οκτώ ματς και βρέθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας. «Να μην χάνουμε σε κανένα παιχνίδι τη συγκέντρωση μας» αυτό ζητούσε ο Ρανιέρι και οι παίκτες ακολουθούν πιστά τις εντολές του. Πίεσαν αρκετά την αντίπαλό τους και στο 86' ήρθε η έκτη νίκη. Ο Σουηδός γκολκίπερ της Γκινγκάμπ υπέπεσε στη γκάφα της χρονιάς, αφού είδε τη μπάλα από το σουτ του Τουρέ να περνά κάτω από τα πόδια του.

Κορυφαίες Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Η Ρεν νίκησε 1-0 τη Λιλ, την κράτησε στον... πάτο της βαθμολογίας και ο κόουτς, Γκουρκίφ πήρε ανάσα παραμονής. Το γκολ του Μπουριγκό στο 6ο λεπτό ήταν αρκετό για να δώσει στους γηπεδούχους το τρίποντο. Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι βυθίζονται, αλλά ο Μπιέλσα έχει ακόμα τη στήριξη της διοίκησης. Μεγάλο διπλό για τη Ντιζόν στην έδρα της Μετς, επικράτησε 2-1 και βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη. Βαρό και Σλιτί έδωσαν το δεύτερο τρίποντο στην ομάδα τους.

Σεντ Ετιέν-Μονπελιέ 0-1
(21΄ Μπενζά)

Μονακό-Καέν 2-0
(21΄ Κεϊτά, 59΄πεν. Φαλκάο)

Ανζέ-Τουλούζ 0-1
(38΄ Ντιόπ)

Αμιάν-Μπορντό 1-0
(67΄ Νγκοσό)

Ναντ-Γκινγκάμπ 2-1
(9΄ Τσιντοζί, 86΄ Τουρέ - 70΄ Καμαρά)

Ρεν-Λιλ 1-0
(6΄ Μπουριγκό)

Μετζ-Ντιζόν 1-2
(45΄ Ρου - 10΄ Βαρό, 50΄ Σλιτί)

Νις-Στρασμπούρ 22/10
Τρουά-Λιόν 22/10
Μαρσέιγ-Παρί Σεν Ζερμέν 22/10

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα