Ανατροπή στο τέλος η Σεντ Ετιέν

Gazzetta team
Ανατροπή στο τέλος η Σεντ Ετιέν

bet365

Η Σεντ Ετιέν έκανε την ανατροπή στο τέλος, κέρδισε με 3-1 την Μετζ και ανέβηκε στην τριάδα. Παραπαίει η Λιλ, νίκες για Ανζέ, Τουλούζ και Γκινγκάμπ.

Τρελό ματς στο «Ζοφρουά Γκισάρ», όπου η Σεντ Ετιέν έκανε την ανατροπή στο τέλος, κέρδισε με 3-1 την Μετζ και ανέβηκε στην τριάδα. Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με τον Ντιάν στο 20’, αλλά δεν κατάφεραν να το κρατήσουν μέχρι το τέλος. Στο 74’ ο Παζό έκανε το 1-1, ενώ στο 85’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι. Ο Νταμπό αστόχησε, αλλά από το κόρνερ που ακολούθησε ο Καφού σκόραρε σε λάθος εστία για το 2-1! Το ματς ήταν τρελό στο τέλος, με τον Μάιγκα να κάνει το τελικό 3-1 στο 95’.

Το γκολ του Ντελόρ στο 40’ έκανε όλη τη διαφορά στη νίκη της Τουλούζ με 1-0 επί της Αμιέν, ενώ η Γκινγκάμπ κέρδισε με 2-0 την Ρεν που δεν μπορεί με τίποτα να ξεφύγει από την κρίση. Ο Ντιαλό έκανε το 1-0 στο 57’, ενώ στο 66’ ο Καζρί αποβλήθηκε με δύο κίτρινες σε 1’ για να αφήσει τους ρενέ με δέκα παίκτες, πριν ο Μπριάν κάνει το τελικό 2-0 στο 89’. Η Ανζί κέρδισε με 2-0 στην έδρα της Καέν, ενώ τέλος, η Λιλ συνεχίζει τα αρνητικά αποτελέσματα, καθώς έμεινε στο 2-2 με την Τρουά εντός έδρας. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 3’ με τον Νταρμπιόν έπειτα από αλλεπάλληλα λάθη στην άμυνα των λιλουά, που έκαναν την ανατροπή με τους Αραούζο (12’) και Μέντες (74’), μόνο και μόνο για να δουν τον Νιάν να κάνει το τελικό 2-2 με πέναλτι στις καθυστερήσεις.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα