Ντόρτμουντ: Ο απόλυτος Χάαλαντ και ο Σάντσο που βάζει κάτω και τον Μέσι! (vid)

Ντόρτμουντ: Ο απόλυτος Χάαλαντ και ο Σάντσο που βάζει κάτω και τον Μέσι! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ντόρτμουντ: Ο απόλυτος Χάαλαντ και ο Σάντσο που βάζει κάτω και τον Μέσι! (vid)

bet365

Το δίδυμο Χάαλαντ – Σάντσο κάνει... χαμό στην Bundesliga από την έναρξη του 2020 και οι δύο ποδοσφαιριστές οδηγούν την ομάδα του Φαβρ σε νίκες καταγράφοντας τρομερές ατομικές επιδόσεις.

Build A Bet στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ. Ένας αγώνας – πολλές αγορές – ένα στοίχημα. |21+

Ο Νορβηγός επιθετικός έχει καταφέρει να σκοράρει 7 φορές στα τρία πρώτα παιχνίδια του και με βάση τα λεπτά συμμετοχής του στις αναμετρήσεις που έχει αγωνιστεί, βρίσκει δίχτυα περίπου κάθε 20 λεπτά αγώνα!

Μάλιστα, με τα δυο του τέρματα κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου, όπου βοήθησε στη διαμόρφωση του τελικού 5-0 για τη Ντόρτμουντ, θα μπορούσε να είναι και απόλυτος αναφορικά με τις προσπάθειες στον αντίπαλο στόχο, ωστόσο, αυτή τη στιγμή έχει 8 τελικές στην εστία στην Bundesliga και τις 7 φορές έχει ταρακουνήσει το πλεκτό.

Με τα γκολ που έχει ήδη πετύχει, είναι στη 10η θέση των σκόρερ του γερμανικού πρωταθλήματος για τη φετινή σεζόν και συνεχίζει, έχοντας αγωνιστεί μονάχα σε τρία ματς και όντας μόλις σε ένα από αυτά βασικός! Εννοείται ότι ποτέ κανείς άλλος στηνBundesliga δεν έχει χριστεί σκόρερ 7 φορές στα τρία πρώτα του παιχνίδια...

Όσον αφορά στον Τζέιντον Σάντσο, ο θαυματουργός Άγγλος εξτρέμ δείχνει να έχει βρει τον καλύτερό του εαυτό από την ημέρα που ο Έρλινγκ Χάαλαντ πήρε τη μεταγραφή από την Ζάλτσμπουργκ στο Signal Iduna Park.

Ο διεθνής άσος, από την πρώτη μέρα που ο υψηλόσωμος φορ πάτησε το πόδι του στο Ντόρτμουντ κι άρχισε να παίζει με την κίτρινη φανέλα, έχει βρει δίχτυα και έχει μοιράσει ασίστ σε κάθε ματς που έχουν συμμετοχή οι δυο τους!

Έχει τρία γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 269 λεπτά συμμετοχής (στα 136 λεπτά είναι ο Χάαλαντ), ωστόσο, είναι και ο πρώτος στην ιστορία της Bundesliga που ως teenager έχει σημειώσει 25 γκολ στην ηλικιακή του κατηγορία!

Με συμβολή σε 24 τέρματα για την ομάδα του την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ο Σάντσο... βάζει κάτω και τον Μέσι (20) και τον Κριστιάνο Ρονάλντο (19, πριν από το ματς με τη Φιορεντίνα), τον Σαντιό Μανέ (19) και τον Ρομπέρτο Φιρμίνο που έκανε... χατ-τρικ από ασίστ κόντρα στη Σαουθάμπτον (15).

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα