Μπάγερν Μονάχου: Μπόατενγκ και Γκορέτσκα πλακώθηκαν στην προπόνηση!

Μπάγερν Μονάχου: Μπόατενγκ και Γκορέτσκα πλακώθηκαν στην προπόνηση!

Gazzetta team
Μπάγερν Μονάχου: Μπόατενγκ και Γκορέτσκα πλακώθηκαν στην προπόνηση!

bet365

Ένταση μεταξύ των δύο ποδοσφαιριστών, με τον αμυντικό να γρονθοκοπεί στο πρόσωπο τον μέσο, όταν ο τελευταίος του έκανε ένα σκληρό τάκλιν χωρίς την μπάλα.

Ανέβηκαν... επικίνδυνα οι τόνοι στην Μπάγερν Μονάχου. Παρ' ότι η ομάδα προέρχεται από πεντάρα επί της Σάλκε και πλησιάζει όλο και περισσότερο την κορυφή της Bundesliga, Ζερόμ Μπόατενγκ και Λέον Γκορέτσκα είπαν να ρίξουν λίγο... αλατοπίπερο στην προπόνηση.

Ο δεύτερος έκανε ένα σκληρό μαρκάρισμα στον πρώτο, όταν πλέον δεν είχε την μπάλα στην κατοχή του. Έξαλλος ο Μπόατενγκ, σηκώθηκε και χτύπησε με γροθιά τον Γκορέτσκα στο πρόσωπο, προτού παρέμβει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι για να τους χωρίσει.

Στη συνέχεια, ο προπονητής Χάνσι Φλικ μίλησε με τον Μπόατενγκ για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, με τον Γκορέτσκα να δείχνει ότι έχει ξεχάσει ήδη το συμβάν, ποστάροντας... χαμογελαστή φωτογραφία του μαζί με τον Μπόατενγκ, μιμούμενος την γροθιά του συμπαίκτη του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα