Ο Χάαλαντ έχει ρήτρα στα 75 εκατ. ευρώ

Ο Χάαλαντ έχει ρήτρα στα 75 εκατ. ευρώ

Gazzetta team
Ο Χάαλαντ έχει ρήτρα στα 75 εκατ. ευρώ

bet365

Η “Bild” αποκάλυψε ότι όποιος θελήσει να αποκτήσει τον Ερλινγκ Χάαλαντ, μπορεί να το κάνει πληρώνοντας στην Ντόρτμουντ τα 75 εκατ. ευρώ της ρήτρας αποδέσμευσής του.

Ο Ερλινγκ Χάαλαντ είναι ήδη η νέα μεγάλη ατραξιόν της Μπουντεσλίγκα και στην Ντόρτμουντ τρίβουν τα χέρια τους εκστασιασμένοι. Δεν έχουν περάσει παρά λίγες μέρες απ' όταν πλήρωσαν μόνο 30 εκατ. ευρώ στη Ζάλτσμπουργκ και ο Νορβηγός διεθνής έχει σκοράρει πέντε φορές σε 57 αγωνιστικά λεπτά, θέτοντας τρελά ρεκόρ.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε η “Bild”, οι Βεστφαλοί θα μπορούσαν να τον χάσουν, εφόσον κάποια ομάδα αποφάσιζε να πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσής του, η οποία μόνο απαγορευτική δεν είναι. Οποιος θελήσει να δώσει 75 εκατ. ευρώ και εάν ο 19χρονος φορ συμφωνήσει, τότε μπορεί να τον αποκτήσει. Σε πρώτη φάση πάντως ο Χάαλαντε έχει συμβόλαιο έως το 2024.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα