Ντόρτμουντ - Κολωνία 5-1: Σούπερ επίθεση, απίθανος Χάαλαντ! (vid)

Gazzetta team
Ντόρτμουντ - Κολωνία 5-1: Σούπερ επίθεση, απίθανος Χάαλαντ! (vid)

bet365

Η Ντόρτμουντ πέτυχε τη δεύτερη σερί πεντάρα στο 2020, συνέτριψε την Κολωνία (5-1) και με σούπερ Χάαλαντ πλησίασε την κορυφή της Βundesliga.

Η Ντόρτμουντ μπήκε εντυπωσιακά στο 2020 και μετά την πεντάρα κόντρα στην Άουγκσμπουργκ, διέλυσε με 5-1 και την Κολωνία εντός έδρας. Η ομάδα του Φαβρ ήταν απίθανη επιθετικά, βελτιωμένη ανασταλτικά, με τον απίθανο Χάαλαντ να σκοράρει δυο φορές και πάλι ως αλλαγή. Στη 2η θέση και στο -4 από την κορυφή οι Βεστφαλοί, αλλά με ματς περισσότερο. Τέλος στο σερί (τέσσερις νίκες) για τους Τράγους, ενώ η παράδοση που τη θέλει να μην κερδίζει στο Ντόρτμουντ από το 1991 συνεχίστηκε και φέτος... Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το ιδανικό ξεκίνημα, αφού στην πρώτη φάση έκρυψαν τη μπάλα, ο Σάντσο έκανε την ασίστ και ο Γκερέιρο πέτυχε το 1-0. Οι Βεστφαλοί συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο 13' πλησίασαν στο γκολ, αλλά η κεφαλιά του Xούμελς βρήκε το δοκάρι. Στο 29' ήρθε και το δεύτερο τέρμα, εξαιρετική μπαλιά του Χούμελς από την άμυνα, άψογο τελείωμα του Ρόις. Στο 40' ο Αζάρ έχασε μεγάλη ευκαιρία για ένα τρίτο γκολ, το οποίος όμως ήρθε στο 48ο λεπτό. Εξαιρετικός συνδυασμός Ρόις και Σάντσο, με τον Βρετανό να πετυχαίνει το 3-0. Στο 64' η Κολωνία μείωσε με τον Ουτ, αλλά ως εκεί...Ο Φαβρ πέρασε στο ματς τον Χάαλαντ στο 65ο λεπτό και τον είδε να σκοράρει δυο φορές! Ο απίθανος Νορβηγός στο 77' πέτυχε από κοντά το 4-1 και στο 87' με ιδανικό πλασέ από τα πλάγια διαμόρφωσε το 5-0.

Ντόρτμουντ: Μπούρκι, Χούμελς, Πίσζεκ, Γκερέιρο, Ακανί, Χακίμι, Βίτσελ, Σάντσο (89΄ Ρέινα), Ρόις (80' Ντάουντ), Αζάρ (65' Xάαλαντ), Μπραντ

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα