Κλίνσμαν - Χέρτα: Μπελάδες ενόψει Μπάγερν, ξέχασε το δελτίο του στις ΗΠΑ

Gazzetta team
Κλίνσμαν - Χέρτα: Μπελάδες ενόψει Μπάγερν, ξέχασε το δελτίο του στις ΗΠΑ

bet365

Η γερμανική ομοσπονδία ανακάλυψε ότι ο Γιούργκεν Κλίνσμαν δεν διαθέτει το δελτίο που πιστοποιεί την προπονητική του ιδιότητα, εκείνος ισχυρίζεται ότι το έχει ξεχάσει στην Καλιφόρνια, αλλά αν δεν το καταθέσει μέχρι το Σάββατο, θα χάσει το ματς της Χέρτα κόντρα στην Μπάγερν.

Πρόβλημα από το πουθενά έχει προκύψει στις τάξεις της Χέρτα Βερολίνου με πρωταγωνιστή τον Γιούργκεν Κλίνσμαν, ο οποίος καλείται να προσκομίσει το προπονητικό του δίπλωμα μέχρι το Σάββατο για να μην χάσει το ματς κόντρα στην Μπάγερν.

Ο 55χρονος τεχνικός, ο οποίος επέστρεψε στους πάγκους της Bundesliga τον Νοέμβριο του 2019, φαίνεται ότι δεν είχε μαζί του τα απαραίτητα έγγραφα που να πιστοποιούν την ιδιότητα του και να αποδεικνύουν την επιμόρφωση του για όσο βρισκόταν εκτός δράσης (τα τελευταία τρία χρόνια) και πλέον πρέπει να τα συγκεντρώσει προκειμένου να μην μπει στον «πάγο» από την πλευρά της γερμανικής ομοσπονδίας (DFB).

Όπως δήλωσε ο ίδιος στην «Βild», το ζήτημα δεν χρήζει ανησυχίας καθώς τα χαρτιά του φέρεται να βρίσκονται στο σπίτι του στην Καλιφόρνια. Η δικαιολογία για την απουσία τους ήταν ότι δεν περίμενε πώς θα αναλάβει ως μόνιμος τεχνικός τον πάγκο της Χέρτα, από τη στιγμή που επέστρεψε στην πατρίδα του ως υπηρεσιακός μετά την φυγή του Άντε Τσόβιτς.

Πλέον, η DFB έχει δώσει τελικό deadline την έναρξη του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος (19/1 κόντρα στην Μπάγερν) και ως εκ τούτου ο έμπειρος γερμανός τεχνικός... τρέχει να προλάβει για το ματς στην «Allianz Arena». Σε περίπτωση που δεν παρουσιάσει το δελτίο και τα υπόλοιπα έγγραφα μέχρι τότε, την ομάδα θα κοουτσάρει ο βοηθός του Αλεξάντερ Νούρι.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα