Όλιβερ Καν: «Κομμάτι της καρδιάς μου η Μπάγερν» (vid)

Όλιβερ Καν: «Κομμάτι της καρδιάς μου η Μπάγερν» (vid)

Gazzetta team
Όλιβερ Καν: «Κομμάτι της καρδιάς μου η Μπάγερν» (vid)

bet365

Διψασμένος για επιτυχίες εμφανίστηκε ο Όλιβερ Καν στην συνέντευξη Τύπου που διεξήχθη το πρωί της Τρίτης, όταν και ανέλαβε επίσημα θέση στο διοικητικό συμβούλιο των Βαυαρών.

Παρουσιάστηκε από τον Πρόεδρο της ομάδας Χέρμπερτ Χένερ ο πρώην τερματοφύλακας της Μπάγερν Μονάχου, Όλιβερ Καν.

Ο Γερμανός θα είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου μέχρι τον Ιούνιο του 2022, βάσει του συμβολαίου που υπέγραψε.

Μεταξύ άλλων, οι πρώτες του δηλώσεις ήταν:

«Η Μπάγερν είναι ένα κομμάτι της καρδιάς μου. Από σήμερα ξεκινάει για μένα μια δοκιμασία στην οποία είμαι αφοσιωμένος 100% για την Μπάγερν. Στόχος μας είναι να κερδίζουμε σε ό, τι διεκδικούμε.

Δεν πρέπει να χάσουμε τα σκήπτρα στο πρωτάθλημα και, όσον αφορά το Champions League, κάναμε έναν εξαιρετικό όμιλο και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι», είπε σχετικά με τις αρχικές του φιλοδοξίες.

Για την επικείμενη αντικατάσταση που πρόκειται να κάνει στον Ρουμενίγκε το 2021, δήλωσε: «Αυτό δεν είναι κάτι που το μαθαίνεις στο πανεπιστήμιο. Πρέπει να το ζήσεις από μέσα».

Για το πώς θα συμπεριφέρεται καθώς τον θυμούνται όλοι πολύ έντονα εκφραστικό: «Το πάθος είναι καλό για μέσα στο γήπεδο. Δεν θα... εκρήγνυμαι στην αίθουσα συσκέψεων», συμπλήρωσε.

Τέλος, για την μεταγραφή του Νίμπελ από την Σάλκε είπε: «Όταν βλέπεις μια ευκαιρία στην αγορά, την αρπάζεις. Ο Νίμπελ είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας και έχει πολύ ταλέντο.

Έρχεται για να στηρίξει τον Νόιερ και να μάθει από αυτόν. Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για την αξία του Μάνουελ».

Σημειώνεται πως ο πρόεδρος της Μπάγερν, Χένερ είπε για τον Καν πως «Έχει όλα τα κριτήρια που χρειάζονται για να γίνει CEO».

Θυμηθείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Καν ως παίκτη της ομάδας:

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα