Μπάγερν Μονάχου: Επίσημα με Φλικ μέχρι το καλοκαίρι

Μπάγερν Μονάχου: Επίσημα με Φλικ μέχρι το καλοκαίρι

Κώστας Ζάλιαρης
Μπάγερν Μονάχου: Επίσημα με Φλικ μέχρι το καλοκαίρι

bet365

Με επίσημη ανακοίνωσή της, η Μπάγερν Μονάχου ενημέρωσε πως ο Χάνσι Φλικ θα συνεχίσει κανονικά στον πάγκο της ομάδας μέχρι και την ολοκλήρωση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο νυν υπηρεσιακός προπονητής των Βαυαρών και προσωρινός αντικαταστάτης του Νίκο Κόβατς, συζήτησε το απόγευμα του Σαββάτου με τον εκτελεστικό διευθυντή, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε και τον αθλητικό διευθυντή, Χασάν Σαλιχάμιντζιτς, λίγο μετά τη νίκη επί της Βόλφσμπουργκ.

Αυτό που αποφασίστηκε από τη μίνι – σύσκεψη των τριών ανδρών ήταν πως η συνεργασία τους αξίζει να συνεχιστεί μέχρι και το καλοκαίρι και να μην υπάρξει προχειρότητα και βιασύνη στην αναζήτηση του επόμενου μόνιμου προπονητή της Μπάγερν Μονάχου.

«Βελτίωσε πολύ την εικόνα της ομάδας και τα αποτελέσματα. Κάναμε ιστορικό όμιλο στο Champions League με το απόλυτο και είμαστε σε επαφή με την κορυφή της Bundesliga» είπε ο Ρουμενίγκε εκφράζοντας την ικανοποίησή του από τη δουλειά του Φλικ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα