Ντόρτμουντ – Πάντερμπορν 3-3: Τρελή επιστροφή, αλλά γκέλα (vid)

Gazzetta team
Ντόρτμουντ – Πάντερμπορν 3-3: Τρελή επιστροφή, αλλά γκέλα (vid)

bet365

Η ουραγός Πάντερμπορν που είχε μόλις μία νίκη, προηγήθηκε 0-3 στο Ντόρτμουντ, αλλά η Μπορούσια έκανε απίθανη επιστροφή, ισοφάρισε στο 90'+3', μα δεν γλίτωσε το στραβοπάτημα.

Οσοι βρίσκονταν στο “Signal-Iduna-Park” και όποιος το παρακολουθούσε τηλεοπτικά, έτριβε τα μάτια του. Απλά δεν γινόταν να το πιστέψει. Το ημίχρονο του Ντόρτμουντ-Πάντερμπορν έκλεινε με τη δεύτερη να βρίσκεται στο μυθικό 0-3. Μιλάμε για την ουραγό της Μπουντσελίγκα, η οποία μετρούσε μόλις μία νίκη στη σεζόν. Τελικά δεν πήρε δεύτερη, καθώς οι Βεστφαλοί κατάφεραν έστω και στο 90'+3' να σώσουν τον βαθμό και κάπως τα προσχήματα.

Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν το ότι η Ντόρτμουντ βγήκε με την άμυνα πολύ ψηλά και απρόσεκτα. Τρεις αντεπιθέσεις, ισάριθμα γκολ, με τον Μάμπα να χτυπάει δύο φορές (5', 37') και τον Χόλτμαν (43') να σοκάρει τους πάντες. Το γρήγορο γκολ του Σάντσο (47') δεν είχε αρχικά συνέχεια. Αν και καθυστερημένα όμως ο Βίτσελ έδωσε ελπίδα (84') και ο Ρόις χάρισε τον βαθμό, δίχως όμως να αλλάξει το άσχημο feeling της βραδιάς.

Ντορτμουντ (Λουσιέν Φαβρ): Μπούρκι, Χούμελς, Πίστσεκ, Γκερέιρο, Σουλτς (46' Χακίμι), Βίτσελ, Βάιγκλ, Νταούντ (46' Αζάρ), Σάντσο, Ρόις, Αλκάθερ (45'+2' Μπραντ)

Πάντερμπορν (Στέφεν Μπάουμγκαρντ): Τσίνγκερλε, Γιανς, Σόνλαου, Κίλιαν, Ζολινσκι (77' Μίχελ), Γκιασούλα, Χόλτμαν (62' Αντζέφ), Πρέγκερ, Βασιλειάδης (40' Σαμπίρι), Μπάμπα.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα