Μπάγερν Μονάχου: Συνεχίζει με Φλικ

Μπάγερν Μονάχου: Συνεχίζει με Φλικ

Gazzetta team
Μπάγερν Μονάχου: Συνεχίζει με Φλικ

bet365

Ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε έκανε σαφές στη γενική συνέλευση των Βαυαρών ότι ο Χάνσι Φλικ θα παραμείνει στον πάγκο τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα.

Ο Γερμανός ανέλαβε καθήκοντα προπονητή της Μπάγερν μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Νίκο Κόβατς, για να ακολουθήσουν σενάρια επί σεναρίων για το ποιος θα είναι αυτός που θα προσληφθεί. Τελικά, όπως είπε ο Ρουμενίγκε, δε θα προσληφθεί κανείς, τουλάχιστον όχι άμεσα.

«Ο Ούλι Χένες, ο Χασάν Σαλιχάμιτζιτς και εγώ είπαμε δημοσίως μετά το ματς με τη Ντόρτμουντ ότι ο Χάνσκι Φλικ είναι ο προπονητής μας μέχρι να υπάρξει κάποια άλλη ανακοίνωση. Και επειδή ο Χάνσι δε θέλει να ερωτάται κάθε Σάββατο αν θα είναι στη θέση του και για το επόμενο ματς, σας λέω αυτό: Μέχρι να υπάρξει κάποια άλλη ανακοίνωση, ο Χάνσι Φλικ θα είναι ο προπονητής της Μπάγερν τουλάχιστον ως τα Χριστούγεννα. Πιθανώς και για όλο το υπόλοιπο της σεζόν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα