Μπάγερν - Ντόρτμουντ 4-0: Όπως κάθε χρόνο! (vid)

Μπάγερν - Ντόρτμουντ 4-0: Όπως κάθε χρόνο! (vid)

bet365

Η Ντόρτμουντ πέρασε ακόμη ένα εφιαλτικό βράδυ στο Μόναχο και γνώρισε τη συντριβή από την εκπληκτική Μπάγερν με 4-0.

Κάθε φορά που η Ντόρτμουντ ταξίδευε στο Μόναχο τα τελευταία χρόνια τα γκολ έπεφταν βροχή στην εστία της. Παρότι φέτος αντιμετώπισε μία Μπάγερν με άμυνα ανάγκης δεν κατάφερε να κάνει τίποτα της προκοπής και γνώρισε ακόμη μία συντριβή με 4-0, που θα μπορούσε να είναι ακόμη μεγαλύτερη...

Ο Ρόις έμεινε στον πάγκο με πρόβλημα στον αστράγαλο, ο Σάντσο ξεκίνησε με μυϊκό πρόβλημα, όμως έγινε αλλαγή στο 36’, και οι Βεστφαλοί έχασαν για πλάκα τη μεσαία γραμμή απέναντι σε μία Μπάγερν γεμάτη πάθος, που έκανε «αντρική εμφάνιση», όπως είχε ζητήσει ο Μίχαελ Τσορκ από τους παίκτες της Ντόρτμουντ. Μόλις στο 17’ φάνηκε ότι οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν την απαιτούμενη συγκέντρωση, καθώς ο Λεβαντόφσκι «τρύπωσε» στο κέντρο της άμυνας και με κεφαλιά έκανε το 1-0 για να γράψει ιστορία, σκοράροντας και στις 11 πρώτες αγωνιστικές της Bundesliga!

Από εκείνο το σημείο και μετά μόνο μία ομάδα υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Ντόρτμουντ πλησίασε στο γκολ μόλις μία φορά στο... 70’ με τον Αλκάθερ που μπήκε ως αλλαγή, τη στιγμή που οι παίκτες του Φλικ πίεζαν, έκαναν τελικές προσπάθειες και ουσιαστικά τελείωσαν τα πάντα λίγα δευτερόλεπτα μετά την έναρξη της επανάληψης.

Ο Μίλερ έφυγε στην αντεπίθεση από αριστερά, έκανε το γύρισμα και ο Γκναμπρί το 2-0. Αρχικά, το γκολ δεν μέτρησε για οφσάιντ, όμως με τη βοήθεια του VAR κατοχυρώθηκε, καθώς ο Μίλερ είχε ξεκινήσει εμφανώς πίσω από τη μεσαία γραμμή. Η εικόνα δεν άλλαξε στη συνέχεια, ο Λεβαντόφσκι έκανε και το 3-0 στο 76’, ενώ στο 80’ ήρθε το τελικό 4-0, όταν ο Τιάγκο έκανε το γύρισμα στην περιοχή και ο Χούμελς στην προσπάθειά του να κόψει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Μπάγερν (Χάνζι Φλικ): Νόιερ, Ντέιβις, Αλάμπα, Χάβι Μαρτίνεθ, Παβάρ, Κίμιχ, Γκορέτσκα (72’ Τιάγκο), Μίλερ, Κομάν (76’ Πέρισιτς), Γκναμπρί (70’ Κουτίνιο_, Λεβαντόφσκι

Ντόρτμουντ (Λουσιέν Φαβρ): Μπούρκι, Χακίμι, Χούμελς, Ακάντζι, Σουλτς, Βάιγκλ, Βίτσελ (61’ Αλκάθερ), Σάντσο (36’ Γκερέιρο), Μπραντ, Αζάρ, Γκέτσε (61’ Ρόις)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα