Μπάγερν-Ντόρτμουντ: Το ντέρμπι της Ευρώπης που έχει πάντα πολλά γκολ (polls & infographics)

Gazzetta team
Μπάγερν-Ντόρτμουντ: Το ντέρμπι της Ευρώπης που έχει πάντα πολλά γκολ (polls & infographics)

bet365

Το Klassiker μας περιμένει το Σάββατο το απόγευμα με τις δύο ομάδες να θέλουν μόνο τη νίκη για να επιστρέψουν στη κορυφή της Bundesliga.

Κι όμως. Ούτε η Μπάγερν Μονάχου είναι στην κορυφή της βαθμολογίας της Μπουντεσλίγκα, ούτε η Ντόρτμουντ. Οι δύο ομάδες τα έχουν βρει σκούρα φέτος στο γερμανικό πρωτάθλημα με τη Μπάγερν μάλιστα ν' αλλάζει τον Νίκο Κόβατς μετά τα αρκετά ανεπιτυχή αποτελέσματα εντός των τειχών.

Όμως το Klassiker παραμένει το μεγαλύτερο ματς στη Γερμανία. Κι αυτό το Σάββατο το απόγευμα θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον με δεδομένο ότι Μπάγερν και Ντόρτμουντ βρίσκονται στο -4 και στο -3 αντίστοιχα από την πρώτη Γκλάντμπαχ.

Η Μπάγερν έχασε την προηγούμενη αγωνιστική με 5-1 από την Αϊντραχτ, έδιωξε τον Νίκο Κόβατς, γλύκανε κάπως τις εντυπώσεις με το 2-0 κόντρα στον Ολυμπιακό για το Champions League, την ίδια ώρα που η Ντόρτμουντ προέρχεται από την τεράστια ανατροπή επί της Ιντερ (από 0-2, σε 3-2).

Το ματς που έχει πάντα πολλά γκολ
Eίναι σχεδόν εγγυημένο το θέαμα στο συγκεκριμένο ντέρμπι. Είναι από τα λίγα ντέρμπι στην Ευρώπη που ξέρεις ότι θα δεις γκολ και θέαμα.

Στα δύο περσινά ματς πρωταθλήματος σημειώθηκαν συνολικά 10 γκολ! Το Ντόρτμουντ-Μπάγερν έληξε 3-2 και το Μπάγερν-Ντόρτμουντ 5-0. Ομως και πρόπερσι δεν είχε αλλάξει κάτι. Το Μπάγερν-Ντόρτμουντ έληξε 6-0 και το Ντόρτμουντ-Μπάγερν 1-3. Πάλι 10 γκολ!

Να γίνει το ματς over 3.5 προσφέρεται σε απόδοση 1.90 στο PameStoixima του OΠΑΠ.

Ομως υπάρχει και το over 4.5 (τα τρία από τα τελευταία 4 ματς των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα έχει τόσα γκολ) το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 2.95!


Λεβαντόφσκι on fire
Είναι ο πιο φορμαρισμένος επιθετικός του κόσμου. Εχει σκοράρει σε όλα τα ματς του γερμανικού πρωταθλήματος. Εχει σκοράρει σε όλα τα ματς του Champions League! Ο Ρομπερτ Λεβαντόφσκι έχει ήδη 21 γκολ σε 17 ματς (!) και σίγουρα είναι αυτός που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να σκοράρει.

Το να βρει δίχτυα οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα προσφέρεται σε αποδοση 1.46 στο PameStoixima του ΟΠΑΠ.

Το να σκοράρει όμως το πρώτο γκολ του αγώνα προσφέρεται σε απόδοση 3.00.


Ο Πακο Αλκάθερ επέστρεψε
Ο Ισπανός μπήκε ως αλλαγή στο ματς της Ντόρτμουντ με την Ιντερ. Μπορεί να μην σκόραρε αλλά βοήθησε την ομάδα του για την μεγάλη ανατροπή.

Είναι ο καλύτερος σκόρερ της Ντόρτμουντ και το να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στο Klassiker προσφέρεται σε απόδοση 2.70.

Το να πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα το βρίσκουμε σε απόδοση 7.50 στο PameStoixima του ΟΠΑΠ.

ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Συνολικά στο Πάμε Στοίχημα υπάρχουν για ένα ακόμα μεγάλο ντέρμπι πολλά ειδικά και συνδυαστικά στοιχήματα για κάθε επιλογή.

Και φυσικά εκτός από τα ειδικά στοιχήματα που αναφέρουμε υπάρχουν κι άλλα για το μεγάλο παιχνίδι της Μπάγερν με τη Ντόρτμουντ, τα οποία μπορείτε να τα βρείτε στο PameStoixima του ΟΠΑΠ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα