Μπάγερν – Ουνιόν Βερολίνου 2-1: Με 13άρι και ιστορικό ρεκόρ Λέβα (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Μπάγερν – Ουνιόν Βερολίνου 2-1: Με 13άρι και ιστορικό ρεκόρ Λέβα (vid)

bet365

Ο Λεβαντόφσκι έγινε ο πρώτος στην ιστορία της Μπουντσελίγκα που σκοράρει και στις εννέα πρώτες αγωνιστικές, έχει σερί γκολ για 13 ματς συνολικά και οδήγησε την Μπάγερν στο 2-1 επί της Ουνιόν.

Ο Πιερ Ομερίκ Ομπαμεγιάνγκ είχε μεγάλα κέφια το 2015-'16 και είχε ξεκινήσει, σκοράροντας και στις οκτώ πρώτες αγωνιστικές της περιόδου. Ηταν το απόλυτο επίτευγμα στην ιστορία της Μπουντεσλίγκα. Ωσπου ήρθε τώρα ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να κάνει δικό του και αυτό το ρεκόρ (9 σερί αγωνιστικές). Ο Πολωνός επιθετικός βρίσκεται σε... αρρωστημένη φόρμα και οδηγεί την Μπάγερν, η οποία γενικότερα αντιμετωπίζει κάποιες δυσκολίες φέτος. Οπως στο 2-1 επί της Ουνιόν, όπου είχε καλά διαστήματα, αλλά δεν μπορούσε να τελειώσει τις ευκαιρίες που δημιουργούσε (φοβερες επεμβάσεις ο Γκίκιεβιτς), ενώ παρουσίασε κενά πίσω και έδωσε δύο πέναλτι.

Το ωραίο μονοκόμματο βολέ του Παβάρ (13') άνοιξε το δρόμο στους Βαυαρούς και ο Λεβαντόφκσι με πλασέ (53') σκόραρε για 13ο παιχνίδι στη σειρά σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ μετράει 22 στη σεζόν σε 14 αγώνες (μαζί με την Εθνική Πολωνίας) και 42 (+11 ασίστ) σε όλο το 2019. Με την είσοδο του Γκνάμπρι στο ματς η Μπάγερν έγινε καλύτερη μπροστά, αλλά λίγο νωρίτερα (58') είχε παραχωρήσει πέναλτι, το οποίος έπιασε ο Νόιερ (εκτέλεση Αντερσον). Μόνο που οι γηπεδούχοι έδωσαν και δεύτερο πέναλτι, με τον Πόλτερ (86') να ευστοχεί. Δεν άλλαξε κάτι ωστόσο, έως το φινάλε, η Μπάγερν βρέθηκε στην κορυφή και ελπίζει σε στραβοπάτημα της Γκλάντμπαχ την Κυριακή.

Μπάγερν (Νίκο Κόβατς): Νόιερ, Μπόατενγκ, Κίμιχ, Παβάρ, Πέρισιτς (78' Τολισό), Τιάγκο, Κουτίνιο (86' Γκορέτσκα), Ντέιβις, Μίλερ, Κομάν (65' Γκνάμπρι), Λεβαντόφσκι

Ουνιόν Βερολίνου (Ουρς Φίσερ): Γκίκιεβιτς, Σούμποτιτς, Τρίμελ, Λεντς, Φρίντριχ, Γκέντνερ, Κρόος (60' Μπέκερ), Αντριχ, Μπίτλερ, Αντερσον (67' Πόλτερ), Ινγκβαρτσεν (66' Ούτζα).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα