Νόιερ: «Είμαι πολύ εκνευρισμένος για να μιλήσω για τον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Νόιερ: «Είμαι πολύ εκνευρισμένος για να μιλήσω για τον Ολυμπιακό»

bet365

Φανερά εκνευρισμένος ήταν ο Μάνουελ Νόιερ μετά την ισοπαλία της Μπάγερν με την Άουγκσμπουργκ ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό την Τρίτη.

Επιστροφή στοιχήματος* στον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η Μπάγερν έχασε κι άλλoυς βαθμούς στην Bundesliga καθώς μετά την ήττα από τη Χόφενχαϊμ είδε χθες την Αουγκσμπουργκ να την ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις σε 2-2.

Μετά το παιχνίδι ο Γερμανός γκολκίπερ των Βαυαρών, Μάνουελ Νόιερ ήταν φανερά εκνευρισμένος με το αποτέλεσμα και δεν ήθελε καν να μιλήσει για το ματς που έρχεται με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

«Το πρόβλημα είναι στο… κεφάλι μας. Δεν ταιριάζει αυτό που έγινε στην Μπάγερν. Με ενοχλεί πολύ που σε ορισμένες περιπτώσεις δεν αμυνόμαστε όπως πρέπει. Αντιδράσαμε πολύ άσχημα και το πληρώσαμε. Φάνηκε σαν να ήμασταν πολύ σίγουροι για τη νίκη και την πατήσαμε. Κανένας δεν είναι αλάνθαστος, αλλά όταν παίζεις με ρίσκο αυτό συμβαίνει. Και σε μας έχει συμβεί ήδη πολλές φορές κάτι ανάλογο», σχολίασε ο Νόιερ, προσθέτοντας:

«Είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή να μιλήσω για το ματς της Τρίτης, επειδή είμαι πολύ εκνευρισμένος με ό,τι έγινε στο πρωτάθλημα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα