Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Ντόρτμουντ 2-2: Σοκ στο 88’ (vid)

Gazzetta team
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Ντόρτμουντ 2-2: Σοκ στο 88’ (vid)

bet365

Η Ντόρτμουντ προηγήθηκε δύο φορές, ήταν καλύτερη, όμως με γκολ στα τελευταία λεπτά και των δύο ημιχρόνων η Άιντραχτ απέφυγε την ήττα, παίρνοντας ισοπαλία 2-2.

Η Ντόρτμουντ ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια, όμως «πέταξε» άλλους δύο βαθμούς. Οι Βεστφαλοί προηγήθηκαν μόλις στο 11’ με τον Βίτσελ, όμως η Άιντραχτ ανέβασε στροφές μετά το 35’ και κατάφερε στο 44’ να φτάσει στην ισοφάριση με τον Σίλβα.

Η εικόνα δεν άλλαξε στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν φάσεις και έφτασαν στο 1-2 με τον Σάντσο στο 65’, όμως και πάλι τα έκαναν θάλασσα στο τέλος. Ένα δεκάλεπτο πίεσης στάθηκε αρκετό για τους γηπεδούχους να αποφύγουν την ήττα, με τον Ντιλέινι να σκοράρει σε λάθος εστία στο 88’ και να κάνει το τελικό 2-2.

Άιντραχτ (Άντι Χίτερ): Τραπ, Χίντερεγκερ, Χασέμπε, Τουρέ (83’ Τσάντλερ), Κόστιτς, Ντουρμ, Φερνάντες, Κορ (67’ Καμάντα), Σόου, Σίλβα, Πασιένσια (79’ Ντοστ)

Ντόρτμουντ (Λουσιέν Φαβρ): Μπούρκι, Χακίμι, Χούμελς (63’ Ζαγκαντού), Ακάντζι, Γκερέιρο, Ντιλέινι, Βίτσελ, Αζάρ, Σάντσο (73’ Μπραντ), Ρόις, Αλκάθερ (76’ Γκέτσε)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα