Μπάγερν - Κολωνία 4-0: Άνετη τεσσάρα (vid)

Gazzetta team
Μπάγερν - Κολωνία 4-0: Άνετη τεσσάρα (vid)

bet365

Η Μπάγερν δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και διέλυσε με 4-0 την Κολωνία. Νίκες για Λεβερκούζεν και Χέρτα.

Η Μπάγερν υποδέχθηκε την Κολωνία και έδωσε... παράσταση, φτάνοντας πολύ εύκολα στη νίκη με 4-0. Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για τους Βαυαρούς, που πήραν το προβάδισμα μόλις στο 3’, με τον Λεβαντόφσκι να σκοράρει και σε αυτή την αγωνιστική για το 1-0. Οι παίκτες του Κόβατς χαλάρωσαν στη συνέχεια για να ανεβάσουν ταχύτητα ξανά στην επανάληψη και να δώσουν διαστάσεις στη νίκη τους.

Στο 48’ ο Λεβαντόφσκι έκανε και το 2-0 για να τελειώσει τα πάντα, ενώ από το 59’ οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Εχιζίμπουε, πριν ο Κουτίνιο πετύχει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Μπάγερν. Ο Βραζιλιάνος μπορεί να χρειάστηκε να εκτελέσει το πέναλτι δύο φορές (δόθηκε επανάληψη με τη βοήθεια του VAR), όμως ήταν άψογος και στις δύο περιπτώσεις, κάνοντας το 3-0 στο 62’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Πέρισιτς, που στο 73’ έκανε το 4-0.

Μπάγερν (Νίκο Κόβατς): Νόιερ, Παβάρ, Ζίλε, Μπόατενγκ (59’ Μαρτίνεθ), Ερναντέζ, Τολισό, Κίμιχ (71’ Κουζάνς), Κουτίνιο, Γκναμπρί, Πέρισιτς, Λεβαντόφσκι (71’ Μίλερ)

Κολωνία (Αχίμ Μπάιερλορτσερ): Χορν, Εχιζίμπουε, Μπόρναουβ, Τσίχος, Έκτορ, Σκιρί, Χέγκερ (79’ Μπάντερ), Ντρέξλερ, Σίντλερ, Κάιντς (65’ Μερέ), Κόρδοβα (71’ Τερόντε)

Αντεξε η Αουγκσμπουργκ
Με τη Λειψία να αγωνίζεται λίγες ώρες αργότερα, η Φράιμπουργκ είχε την ευκαιρία να πατήσει, έστω με ματς περισσότερο, στην κορυφή της Bundesliga. Αρκεί να νικούσε εντός έδρας την Αουγκσμπουργκ. Οχι κι εύκολο όμως, όπως αποδείχθηκε. Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και άνοιξαν το σκορ στο 23ο λεπτό με τον Χόλερ, αλλά στο 39' οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Νίντερλεχνερ. Ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε στο δεύτερο μέρος αλλά μετά το 70' η Φράιμπουργκ πίεσε για το δεύτερο γκολ, το οποίο όμως δεν μπήκε, αφού στάθηκε και άτυχη σε κάποιες περιπτώσεις. Ετσι, οι Βαυαροί είδαν το 1-1 να μένει ως το τέλος και έφυγαν με βαθμό, στερώντας δύο από τη Φράιμπουργκ.

Εύκολα η Λεβερκούζεν, πρώτη νίκη για Χέρτα
Η Λεβερκούζεν επέστρεψε στις νίκες μετά τη συντριβή από την Ντόρτμουντ και την ήττα από την Λοκομοτίβ Μόσχας στο Champions League. Οι παίκτες του Μπος μπήκαν πολύ δυνατά και φρόντισαν να τελειώσουν τα πάντα από το πρώτο ημίχρονο. Ο Φόλαντ έκανε το 1-0 στο 20’, ενώ 5’ αργότερα ο Αλάριο έκανε το 2-0, που έμεινε μέχρι το τέλος στο ματς με την μαχητική Ουνιόν.

Η Χέρτα έφτασε επιτέλους στην πρώτη νίκη της σεζόν και ξεκόλλησε από τον πάτο της βαθμολογίας. Οι πρωτευουσιάνοι προηγήθηκαν με τον Ντιλρόσουν στο 10’ και στο 52’ ο Βολφ έκανε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Ζολίνσκι στο 54’, αλλά μέχρι εκεί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα