Φορτούνα - Βόλφσμπουργκ 1-1: Κράτησαν το αήττητο οι Λύκοι (vid)

Φορτούνα - Βόλφσμπουργκ 1-1: Κράτησαν το αήττητο οι Λύκοι (vid)

Gazzetta team
Φορτούνα - Βόλφσμπουργκ 1-1: Κράτησαν το αήττητο οι Λύκοι (vid)

bet365

Σε ένα κακό παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις, Φορτούνα και Βόλφσμπουργκ έμειναν ισόπαλες 1-1. Διατήρησαν το αήτητο οι Λύκοι έπειτα από τέσσερις στροφές.

Ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας με τη Φορτούνα αναδείχθηκε η Βόλφσμπουργκ, διατηρώντας έτσι το αήττητο για τέταρτο σερί ματς. Οι Λύκοι μείωσαν στο -1 από την κορυφή (με ματς περισσότερο), ενώ δεν χάνουν για ένατο σερί από την ομάδα του Ντίσελντορφ. Αντίθετα, για τη Φορτούνα ήταν η πρώτη ισοπαλία εντός στα 21 τελευταία ματς της στη Bundesliga. Oι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά, πίεσαν και στο 16' άνοιξαν το σκορ με τον Γκιέμπελμαν. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν τονίζοντας πως στην έναρξη της φάσης η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή του πλαγίου, αλλά ο διαιτητής μέτρησε κανονικά το γκολ. Οι Λύκοι απάντησαν στο 29' με τον Βέγκορστ, ο οποίος διαμόρφωσε το 1-1. Κακός ρυθμός στη συνέχεια και είναι χαρακτηριστικό πως στην επανάληψη είχαμε μόλις μια καλή φάση, αλλά ο Κλάους στο 86' δεν μπόρεσε απο κοντά να χαρίσει τη νίκη στη Βόλφσμπουργκ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα