Μπάγερν - Μάιντς 6-1: Σ-έξι ανατροπή! (vid)

Gazzetta team
Μπάγερν - Μάιντς 6-1: Σ-έξι ανατροπή! (vid)

bet365

Η Μπάγερν διέλυσε με ανατροπή με 6-1 την Μάιντς στο ντεμπούτο των Πέρισιτς και Κουτίνιο στην ενδεκάδα. Εύκολα η Σάλκε, μεγάλο διπλό η Κολωνία.

Κουτίνιο και Πέρισιτς ξεκίνησαν στην ενδεκάδα της Μπάγερν, με τον Κροάτη να σκοράρει και την Μπάγερν να διαλύει την Μάιντς με 6-1. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το λάθος να προηγηθούν με κεφαλιά του Μποέτιους μόλις στο 6’, όμως στη συνέχεια οι παίκτες του Κόβατς ήταν καταιγιστικοί.

Ο Παβάρ με ωραίο τελείωμα έκανε το 1-1 στο 36’, ενώ ο Αλάμπα ολοκλήρωσε την ανατροπή με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ στο 45’ για το 2-1. Στο 54’ ο Πέρισιτς με δυνατή κεφαλιά έκανε το 3-1 και τελείωσε τα πάντα, όμως οι Βαυαροί δεν σταμάτησαν εκεί. Ο Κομάν έκανε το 4-1 στο 64’, ο Λεβαντόφσκι το 5-1 στο 78’ και ο Ντέιβις έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, κάνοντας το τελικό 6-1.

Μπάγερν (Νίκο Κόβατς): Νόιερ, Αλάμπα, Ζίλε, Ερναντέζ, Παβάρ, Κίμιχ, Τιάγκο (79’ Κουζάνς), Κουτίνιο (67’ Μίλερ), Κομάν, Πέρισιτς (67’ Ντέιβις), Λεβαντόφσκι

Μάιντς (Σάντρο Σβαρτς): Μίλερ, Γκαμπριέλ, Νιακατέ, Χακ, Μαρτίν, Λάτσα (46’ Μαλόνγκ), Φερνάντες, Μπακού, Μποέτιους, Ονισίβο (83’ Σεν Ζουστέ), Μπούρκαρντ (56’ Σαλάι)

Πρώτη απώλεια για Βόλφσμπουργκ
Οι Λύκοι είχαν αρχίσει με δύο νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές τη Bundesliga και υποδέχθηκαν την Πάντερμπορν, η οποία ξεκίνησε με δύο ήττες. Λογικό ήταν, επομένως, τα προγνωστικά να είναι υπέρ της Βόλφσμπουργκ αλλά δεν επιβεβαιώθηκαν... Το γκολ του Καουλί στο 12' έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι πήγαν με προβάδισμα στα αποδυτήρια και παρέμεναν μπροστά στο σκορ μέχρι το 56ο λεπτό. Σε εκείνο το σημείο ο Μπρέκαλο έκανε το 1-1 για τους Λύκους, οι οποίοι είχαν πολύ χρόνο για να σκοράρουν ξανά και να κάνουν το 3x3 αλλά δεν τα κατάφεραν ποτέ, χάνοντας τους πρώτους βαθμούς για φέτος.

Πρώτοι βαθμοί στο 92' για Κολωνία
Είχε ξεκινήσει με δύο διαδοχικές επιτυχίες, αλλά υποδεχόμενη την Κολωνία, γνώρισε την ήττα. Μάλιστα η Φράιμπουργκ μπορεί να παρέμεινε αήττητη από τους Τράγους στα 13 προηγούμενα μεταξύ τους εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις (9-4-0), αλλά τώρα έχασε το παιχνίδι στις καθυστερήσεις. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Τσίτσος (40'), μα οι φιλοξενούμενοι βρήκαν την ανατροπή με τους Μοντέστε (52'), Σκίρι (90'+2'). Ηταν η πρώτη νίκη της Κολωνίας εκεί μέσα από το 1996 και ενώ η Φράιμπουργκ μετρούσε πέντε διαδοχικά τρίποντα το τελευταίο διάστημα όταν την υποδεχόταν.

Εύκολα η Σάλκε, «κόλλησε» η Λεβερκούζεν
Η Σάλκε πέτυχε την πρώτη νίκη της στη σεζόν, κερδίζοντας την Χέρτα με 3-0. Βέβαια, για να φτάσει εκεί χρειάστηκε τη... βοήθεια των φιλοξενούμενων, που είδαν τον Σταρκ στο 38’ και τον Ρέκικ στο 48’ να σκοράρουν σε λάθος εστία για το 2-0 των βασιλικών μπλε. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε με το πρώτο του γκολ στην Αγλλία ο Κένι, που έκανε το 3-0 στο 85’. Τέλος, η Λεβερκούζεν κόλλησε στο 0-0 εντός έδρας με την Χόφενχαϊμ, παρότι ήταν καλύτερη.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα