Τζέιντον Σάντσο: Σκοράρει, «σερβίρει» και... πετάει φωτιές (vids)

Τζέιντον Σάντσο: Σκοράρει, «σερβίρει» και... πετάει φωτιές (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Τζέιντον Σάντσο: Σκοράρει, «σερβίρει» και... πετάει φωτιές (vids)

bet365

Στα 19 του, έχει διάρκεια και συνέπεια που φτάνει στον ιδανικό βαθμό. Ο Τζέιντον Σάντσο βοήθησε τη Ντόρτμουντ και στην μεγάλη ανατροπή επί της Κολωνίας και έδειξε πως τα φτερά του παραμένουν... ορθάνοιχτα στη Bundesliga.

Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης με αξεπέραστο Live Στοίχημα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Τελικός γερμανικού Super Cup απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου πριν το ξεκίνημα της σεζόν, γκολ και ασίστ στην Allianz Arena για να κάνει αρχή με τίτλο η Ντόρτμουντ στη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Πρώτο παιχνίδι, γκολ και ασίστ απέναντι στην Άουγκσμπουργκ, κόντρα στην οποία η ομάδα του Φαβρ χρειάστηκε να κάνει ξανά ανατροπή, έχοντας βρεθεί πίσω στο σκορ με γκολ από το 1ο λεπτό της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος!

Δεύτερο παιχνίδι, γκολ και ασίστ απέναντι στην Κολωνία, κόντρα στην οποία οι Βεστφαλοί χρειάστηκαν ακόμα ένα come-back για να πάρουν όλους τους βαθμούς και να συνεχίσουν με το απόλυτο.

Ο Τζέιντον Σάντσο πρωταγωνιστεί στις δύο αναμετρήσεις, κάνει εκπληκτική έναρξη στην αγωνιστική περίοδο και φανερώνει πάνω απ' όλα πως στα 19 του, πέρα από ταλέντο, έχει στοιχεία που αποτελούν μεγάλα «όπλα» για να κάνει ακόμα πιο λαμπερή καριέρα. Διάρκεια και συνέπεια.

Ανοίγοντας τα φτερά του μακριά από τη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα το καλοκαίρι του 2017, όλα του πήγαν πρίμα στη Γερμανία, επιλέγοντας το Signal Iduna Park για την εξέλιξή του...

Εμπιστεύθηκε τον εαυτό του, είδε πως του ταίριαξε το γερμανικό ποδόσφαιρο και έχει καταφέρει να επιδείξει τρομερά σημαντική για τον ίδιο αλλά και για την ομάδα του, διάρκεια στις καλές εμφανίσεις.

Η επίδρασή του στα γκολ της Μπορούσια Ντόρτμουντ, είναι τέτοια που έχει πλέον συμμετοχή σε 39 τέρματα στις 58 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της ομάδας του Φαβρ, μετρώντας 17 γκολ και 22 ασίστ προς τους συμπαίκτες του.

Με τις 15 φορές που έχει σκοράρει σε επίπεδο πρωταθλήματος, ο Σάντσο έχει τα περισσότερα γκολ από κάθε άλλον του ηλικιακού του επιπέδου στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ, έγραψε ιστορία στη Bundesliga το βράδυ της Παρασκευής, καταρρίπτοντας ρεκόρ 52 ετών. Σε ηλικία 19 ετών και 151 ημερών, είναι ο νεότερος που έχει πετύχει 15 τέρματα στο γερμανικό πρωτάθλημα μετά τον παλαίμαχο επιθετικό, Χερστ Κέπελ, που το είχε πετύχει σε ηλικία 19 ετών και 185 ημερών (με καριέρα σε Στουτγκάρδη και Γκλάντμπαχ).

Το γεγονός πως μέσα στο καλοκαίρι απέρριψε τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν για να παραμείνει στη Ντόρτμουντ, όντας πιστός στην ομάδα του και στο δρόμο που επέλεξε ν' ακολουθήσει, του απέφερε και τη μεγάλη επιβράβευση του νέου συμβολαίου βάσει του οποίου θα έχει λαμβάνειν 200.000 ευρώ την εβδομάδα!

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα