Κάναντι: «Μου έλειψε το ποδόσφαιρο, θα επικεντρωθούμε στην τακτική»

Κάναντι: «Μου έλειψε το ποδόσφαιρο, θα επικεντρωθούμε στην τακτική»

bet365

Ο Νταμίρ Κάναντι σήκωσε τα μανίκια και έπιασε δουλειά στη Νυρεμβέργη στέλνοντας το δικό του μήνυμα για όσα θα ακολουθήσουν στη γερμανική ομάδα.

Η προετοιμασία της Νυρεμβέργης για τη νέα σεζόν ξεκίνησε από χθες (17/6) με τον πρώην τεχνικό του Ατρομήτου να αναφέρεται στο πλάνο του για τη νέα του ομάδα.

«Επιτέλους ξεκινάμε δουλειά. Εκμεταλλεύτηκα το διάλειμμα των προηγούμενων εβδομάδων για να περάσω λίγο χρόνο με την οικογένεια μου. Έπειτα από λίγες μέρες ήμουν κάπως νευρικός γιατί μου έλειψε το ποδόσφαιρο.

Θα επικεντρωθούμε στις προπονήσεις στην τακτική μας συμπεριφορά. Θέλουμε να πιέζουμε μπροστά όταν χάνουμε την μπάλα και να την ανακτούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Το πιο σημαντικό είναι να υπάρχει ετοιμότητα και κατά πόσο όλοι οι παίκτες ως σύνολο θέλουν να επενδύσουν όταν η μπάλα δεν βρίσκεται στην κατοχή μας».

Ο Κάναντι παράλληλα μίλησε και για την σημασία των πρώτων προπονήσεων της Νυρεμβέργης υπό τις οδηγίες του.

«Αρχικά θέλω να γνωρίσω καλύτερα τους παίκτες, το νέο περιβάλλον μου, την περιοχή και το γραφείο μου. Αντιστοίχως όλοι θα πάρουν μια πρώτη εικόνα από μένα και τον τρόπο που δουλεύω».

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα