Κάναντι: «Μεγάλη η πρόκληση η Νυρεμβέργη, περήφανος που θα δουλέψω στη Γερμανία»

Κάναντι: «Μεγάλη η πρόκληση η Νυρεμβέργη, περήφανος που θα δουλέψω στη Γερμανία»

Κάναντι: «Μεγάλη η πρόκληση η Νυρεμβέργη, περήφανος που θα δουλέψω στη Γερμανία»

bet365

Ο Νταμίρ Κάναντι δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το γεγονός πως θα εργαστεί στην Γερμανία, χαρακτηρίζοντας ως μεγάλη πρόκληση για την καριέρα του, την Νυρεμβέργη.

Ο μέχρι πρότινος τεχνικός του Ατρομήτου σήκωσε τα μανίκια εκπονώντας τα πλάνα της νέας του ομάδας, ενώ εξήγησε πόσο σημαντικός ήταν ο ρόλος του αθλητικού διευθυντής της FCN, Ρόμπερτ Παλικούκα.

«Η Νυρεμβέργη είναι ένας σύλλογος με μεγάλη ιστορία. Θα είναι μια υπέροχη, αλλά και απαιτητική δουλειά. Γνωρίζω τον σύλλογο από τα παιδικά μου χρόνια. Όταν ένας τόσο μεγάλος σύλλογος σε πλησιάζει, ασφαλώς θα πρέπει να ανταποκριθείς. Οι συζητήσεις που είχα με τον Ρόμπερτ Παλικούκα (αθλητικός διευθυντής) ήταν πολύ καλές και με έπεισε πως μπορούμε να δημιουργήσουμε κάτι καινούργιο εδώ. Έχουμε την δυνατότητα να το κάνουμε. Είναι μια μεγάλη πρόκληση».

Ο Κάναντι τόνισε πως σέβεται τους πάντες, επαναλαμβάνοντας πως είναι περήφανος που θα δουλέψει για πρώτη φορά στην καριέρα του στη Γερμανία.

«Είμαι πολύ επικοινωνιακός και προσπαθώ να σέβομαι τους πάντες. Περιμένω το ίδιο και από τους άλλους. Εάν αυτό συμβεί όλα θα είναι πολύ καλά. Ήταν πάντα για μένα στόχος να εργαστώ μια μέρα στη Γερμανίας. Είμαι πολύ περήφανος που έγινε τώρα αυτό».

Ο 49χρονος τεχνικός παράλληλα ανέλυσε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμεί να αγωνίζεται η Νυρεμβέργη.

«Θέλουμε να αμυνόμαστε καλά και να δεχόμαστε λίγα γκολ. Την ίδια στιγμή θα πρέπει να δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες. Θα πρέπει να δούμε την ομάδα που θα έχουμε μέσα στις επόμενες μέρες ή και εβδομάδες. Μου αρέσει το δυναμικό ποδόσφαιρο. Οι οπαδοί θα είναι περήφανοι με όσα θα δουν στο γήπεδο».

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα