Ο Κίνγκσλεϊ Κομάν είναι μόλις 22 ετών και έχει πανηγυρίσει 8 πρωταθλήματα!

Ο Κίνγκσλεϊ Κομάν είναι μόλις 22 ετών και έχει πανηγυρίσει 8 πρωταθλήματα!

bet365

Πετυχαίνοντας το πρώτο από τα πέντε γκολ της Μπάγερν Μονάχου απέναντι στην Άιντραχτ, ο Κίνγκσλεϊ Κομάν έβαλε το χεράκι του για το 7ο διαδοχικό πρωτάθλημα των Βαυαρών και... 8ο δικό του στη μέχρι στιγμής καριέρα του. Και είναι μόλις 22 ετών!

Έπειτα από μόλις τέσσερα λεπτά παιχνιδιού απέναντι στους «αετούς» της Φρανκφούρτης, ο Κομάν σκόραρε για τη Μπάγερν ώστε να διώξει την πίεση και να οδηγήσει σε μια μεγαλειώδη νίκη που σήμανε την κατάκτηση και της φετινής Bundesliga.

Από το 2013 μέχρι και φέτος, με τρεις διαφορετικές ομάδες, ο νεαρός μέσος έχει πανηγυρίσει 8 πρωταθλήματα και συνολικά 16 τίτλους κι ας είναι μονάχα 22 ετών, έχοντας μια... ολόκληρη καριέρα μπροστά του!

Ξεκίνησε με δυο τίτλους Ligue1 με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, ακολούθησε ένα κανονικό πρωτάθλημα με τη Γιουβέντους το 2015 και την επόμενη σεζόν, παραχωρήθηκε δανεικός στους Βαυαρούς μέχρι και το 2017. Οι «μπιανκονέρι» κατέκτησαν την κορυφή στην Ιταλία και το 2016, με τον Κομάν ν' αγωνίζεται στη Bundesliga. Επειδή, ωστόσο, ανήκε κανονικά στον σύλλογο του Τορίνο, του πιστώνουν τον τίτλο του 2016 και στην Ιταλία, αλλά και στη Γερμανία όπου είχε πλέον μετακομίσει!

Τα τελευταία τρία διαδοχικά πρωταθλήματα με τη Μπάγερν, ανέβασαν τον αριθμό των προσωπικών του κατακτήσεων στις 8 κορυφές, ενώ επίσης έχει μετρήσει 1 Κύπελλο Γερμανίας, 1 Κύπελλο Ιταλίας, 1 League Cup Γαλλίας, 3 γερμανικά Super Cup, 1 ιταλικό Super Cup κι 1 γαλλικό Super Cup.

Είναι μόλις 22 ετών!

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα