Απίστευτοι οι οπαδοί της Ντόρτμουντ όταν κατάλαβαν πως ο τίτλος χάθηκε... (vid)

Απίστευτοι οι οπαδοί της Ντόρτμουντ όταν κατάλαβαν πως ο τίτλος χάθηκε... (vid)

Απίστευτοι οι οπαδοί της Ντόρτμουντ όταν κατάλαβαν πως ο τίτλος χάθηκε... (vid)

bet365

Η Ντόρτμουντ ήξερε πως μόνο με θαύμα θα μπορούσε να κατακτήσει τον φετινό τίτλο της Bundesliga και οι οπαδοί της, όταν άκουσαν ότι η Μπάγερν Μονάχου πέτυχε και τρίτο γκολ κόντρα στην Άιντραχτ, έδωσαν ξανά ρεσιτάλ στήριξης και αγάπης προς τον σύλλογο.

Οι Βεστφαλοί είναι μια κατηγορία από μόνοι τους...

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ, όπως ακριβώς το έκανε και η Λίβερπουλ στην Αγγλία, έχασε το μεγάλο αβαντάζ που είχε αποκτήσει κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου και είδε τη Μπάγερν Μονάχου να την προσπερνά και να φτάνει στην κατάληψη της κορυφής.

Στο Μενχεγκλάντμπαχ, η ομάδα του Φαβρ επικράτησε 2-0 το απόγευμα του Σαββάτου, όμως, την ίδια στιγμή, η «πεντάρα» των Βαυαρών απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, καθιστούσε αδύνατη την έκπληξη και τον τίτλο για τη Ντόρτμουντ.

Όταν οι οπαδοί της ομάδας άκουσαν πως η Μπάγερν είχε φτάσει πλέον στο 3-1 και κλείδωνε τον τίτλο, άρχισαν να τραγουδούν προς τους παίκτες της ομάδας τους:

«Όταν χάνετε και είστε απογοητευμένοι, εμείς θα είμαστε εδώ για να φωνάζουμε “Μπορούσια, Μπορούσια”. Ό,τι κι αν συμβεί, θα είμαστε στο πλευρό της ομάδας, μέχρι να πεθάνουμε, θα τραγουδάμε για εσάς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα