Γκλάντμπαχ - Ντόρτμουντ 0-2: Νίκη χωρίς αντίκρισμα

Gazzetta team
Γκλάντμπαχ - Ντόρτμουντ 0-2: Νίκη χωρίς αντίκρισμα

bet365

Η Ντόρτμουντ έκανε το χρέος της, κέρδισε με 2-0 την Γκλάντμπαχ, που έμεινε εκτός Champions League, αλλά το «δώρο» από το Μόναχο δεν ήρθε ποτέ.

Η Ντόρτμουντ ήθελε μόνο νίκη επί της Γκλάντμπαχ και ήττα της Μπάγερν για να κατακτήσει τον τίτλο. Οι παίκτες του Φαβρ έκαναν το δικό τους κομμάτι, όμως οι Βαυαροί κέρδισαν την Άιντραχτ και έτσι η Μπορούσια τερμάτισε στη 2η θέση, κάνοντας, πάντως, πολύ καλή σεζόν.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια και άνοιξαν το σκορ στο τέλος του πρώτου μέρους, όταν ο Ρόις έκανε το γύρισμα και ο Σάντσο με ωραίο τελείωμα το 0-1. Χρειάστηκε η βοήθεια του VAR για να διαπιστώσει ο διαιτητής αν η μπάλα είχε περάσει άουτ στο γύρισμα του Ρόις, όμως το γκολ μέτρησε και χωρίς άγχος οι Βεστφαλοί ήταν καλύτεροι και στο δεύτερο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι απογοήτευσαν και δεν μπόρεσαν να κρατήσουν την 4η θέση του Champions League και την επόμενη σεζόν θα παίξουν στο Europa. Το τελικό 0-2 ήρθε στο 55’ με τον Ρόις από κοντά, αλλά δεν ήταν αρκετό για την Ντόρτμουντ, που τουλάχιστον έκλεισε με νίκη τη σεζόν...

Γκλάντμπαχ (Ντίτερ Χέκινγκ): Ζόμερ, Βεντ, Ελβέντι, Γκίντερ, Μπάιερ, Κράμερ (63’ Στρομπλ), Χόφμαν, Ζακάρια, Αζάρ (75’ Χόφμαν), Τραορέ (66’ Πλέα), Ντρμιτς

Ντόρμτουντ (Λουσιέν Φαβρ): Μπούρκι, Πίσεκ, Βάιγκλ, Ακάντζι, Γκερέιρο, Βίτσελ, Ντιλέινι, Σάντσο (87’ Νταούντ), Πούλισιτς, Ρόις (83’ Σμέλτσερ), Γκέτσε (75’ Αλκάθερ)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα