Λειψία - Μπάγερν 0-0: Εναν βαθμό για τον τίτλο οι Βαυαροί! (vid)

Gazzetta team
Λειψία - Μπάγερν 0-0: Εναν βαθμό για τον τίτλο οι Βαυαροί! (vid)

bet365

H Μπάγερν έμεινε στο μηδέν εκτός έδρας με τη Λειψία, δεν σφράγισε τον τίτλο, όμως μπορεί να το κάνει στην τελευταία στροφή με την Αϊντραχτ, αρκεί να πάρει έναν βαθμό.

Η Μπάγερν αναζητούσε νίκη τίτλου στη Λειψία, ωστόσο έμεινε στο μηδέν κόντρα στους Ταύρους. Η Ντόρτμουντ κέρδισε 3-2 τη Φορτούνα και η διαφορά είναι πλέον στους δυο βαθμούς. Η Μπάγερν θέλει έναν βαθμό στην τελευταία στροφή κόντρα στην Αϊντραχτ στο Μόναχο (μιας και σε ισοβαθμία υπερτερεί λόγω διαφοράς τερμάτων +17) για να στεφθεί πρωταθλήτρια.

Η Μπάγερν μπήκε πιο δυνατά στο ματς, πίεσε και μόλις στο 9ο λεπτό είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία, ο Λεβαντόφσκι βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Χωρίς ρυθμό το πρώτο ημίωρο, με τους Βαυαρούς να έχουν την κατοχή, δυο καλές φάσεις με τον Γκάμπρι, αλλά όχι την ουσία για να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ. Στο 39' η Μπάγερν πλησίασε το γκολ, αλλά ο Γκουλάτσκι έκανε μεγάλη επέμβαση στο γυριστό του Γκνάμπρι. Δυνατό το ξεκίνημα των Βαυαρών στην επανάληψη και στο 50' από λάθος του Κονατέ η μπάλα στρώθηκε στον Γκορέτσκα, ο οποίος πέτυχε το 1-0! Ωστόσο, δυο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι...πάγωσαν, μιας και ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ με τη βοήθεια του VAR λόγω οφσάιντ. Ο Κόβατς πέρασε στο ματς Ριμπερί και Ρόμπεν για να να βάλει εμπειρία στο παιχνίδι της Μπάγερν. Ο Γάλλος δεν κατάφερε με τακουνάκι να σκοράρει, ενώ το φάουλ του Λεβαντόφσκι πέρασε άουτ.


Λειψία: Γκουλάτσι, Χάλνστενμπεργκ, Ορμπάν, Κλόστερμαν, Κονατέ, Φόρσμπεργκ (90' Σμιθ), Ντέμ (82' Χαϊνταρά), Σάμπιτζερ, Λάιμερ (87' Μουκιέλε), Πόουλσεν, Βέρνερ

Μπάγερν: Ουλράιχ, Χούμελς, Αλάμπα, Σούλε, Κίμιχ, Τιάγκο (81' Ραφίνια), Γκορέτσκα, Γκνάμπρι (78' Ριμπερί), Κομάν (89' Ρόμπεν), Μίλερ, Λεβαντόφσκι

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα