Νυρεμβέργη – Μπάγερν 1-1: Γκέλα και... ελπίδα για Ντόρτμουντ (vid)

Gazzetta team
Νυρεμβέργη – Μπάγερν 1-1: Γκέλα και... ελπίδα για Ντόρτμουντ (vid)

bet365

Η Μπάγερν έμεινε στο 1-1 με τη Νυρεμβέργη και η κούρσα του τίτλου συνεχίζεται στην Bundesliga.

Η Μπάγερν είχε μεγάλη ευκαιρία να ξεφύγει στην κορυφή μετά την ήττα της Ντόρτμουντ από την Σάλκε, όμως οι πρωταθλητές δεν τα κατάφεραν. Η Νυρεμβέργη τους έβαλε πολύ δύσκολα και σε φοβερό φινάλε οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1, με την κούρσα για τον τίτλο να συνεχίζεται μέχρι τέλους.

Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης δεν είχαμε φάσεις, με τις δύο ομάδες να μπαίνουν προσεκτικά και στο 23’ στην πρώτη ευκαιρία ο Ματένια έβγαλε την προσπάθεια του Αλάμπα με φάουλ. Αυτή έμελλε να είναι και η καλύτερη στιγμή του πρώτου ημιχρόνου, με τους γηπεδούχους να πιέζουν για λίγα λεπτά μετά το 35’ και το 0-0 να παραμένει.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης, όμως, ο Περέιρα είχε το χρόνο να ζυγίσει το σουτ από το ύψος της περιοχής και έκανε το 1-0 στο 48’ για τη Νυρεμβέργη, που σκόραρε για πρώτη φορά επί της Μπάγερν μετά το 2012! Το παιχνίδι άνοιξε, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να κυριαρχήσουν. Το φάουλ του Χάμες σταμάτησε στο δοκάρι, ο Κολομβιανός έγινε αναγκαστική αλλαγή στη συνέχεια και η ισοφάριση ήρθε στο 75’ με... παράξενο τελείωμα του Γκναμπρί.

Ο τελευταίος έφτασε για τρίτη συνεχόμενη σεζόν σε διψήφιο αριθμό τερμάτων με διαφορετικές ομάδες, κάνοντας το 1-1. Το φινάλε αποδείχθηκε ακόμη πιο εντυπωσιακό, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν πέναλτι στο 89’ και τον Λάιμπολντ να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι πριν ο Κομάν χάνει ανεπανάληπτο τετ α τετ στις καθυστερήσεις για να μείνει το 1-1 μέχρι το τέλος.

Νυρεμβέργη (Μπόρις Σμόμερς): Ματένια, Μπάουερ (88’ Ιλίτσεβιτς), Μουλ, Εβέρτον, Λάιμπολντ, Μπέρενς, Έρας, Κεκ, Περέιρα, Λέβεν (82’ Μάργκραϊτερ), Ίσακ (72’ Τίλμαν)

Μπάγερν (Νίκο Κόβατς): Ούλραϊχ, Κίμιχ, Ζίλε, Χούμελς, Αλάμπα, Τιάγκο, Χάβι Μαρτίνεθ (57’ Χάμες – 72’ Ντέιβις), Γκορέτσκα, Κομάν, Μίλερ (46’ Γκναμπρί), Λεβανόφσκι

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα