Βέρντερ Βρέμης - Μπάγερν Μονάχου 2-3

Gazzetta team
Βέρντερ Βρέμης - Μπάγερν Μονάχου 2-3

bet365

Η Βέρντερ ήταν πολύ σκληρή για να «πεθάνει», επιστρέφοντας από το 0-2, ωστόσο ο Λεβαντόφσκι ευστόχησε στο αυστηρό πέναλτι που κέρδισε ο Κομάν και η Μπάγερν προκρίθηκε με το τελικό 2-3 του Βέζερστάντιον στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας.

Η παράδοση είναι συντριπτικά υπέρ των Βαυαρών. Δέκα συνεχόμενες νίκες στη Βρέμη, 6/6 προκρίσεις εις βάρος της Βέρντερ, 19 συνεχόμενες νίκες ανεξαρτήτως έδρας. Υπό αυτά τα δεδομένα ξεκίνησε την προσπάθειά της να βρεθεί στον τελικό η ομάδα του Κόβατς και παρότι φάνηκε πως το παιχνίδι θα κυλούσε κατά τα ειωθότα, χρειάστηκε να «καρδιοχτυπήσει» για να πανηγυρίσει το τελικό 2-3, με το οποίο θα «έκλεινε» τη θέση της στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας.

Στο πρώτο ημίχρονο τη διαφορά έκανε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, που βρέθηκε στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή για να σκοράρει από κοντά για το 0-1. Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο δεύτερο μέρος πιέζοντας για την ισοφάριση, αλλά η είσοδος του Γκορέτσκα στη θέση του Γκνάμπρι έμελλε να αλλάξει το σκορ υπέρ των φιλοξενούμενων. Πέντε λεπτά μετά την είσοδό του, ο Γερμανός μεσοεπιθετικός πάσαρε στον Μίλερ, που αμαρκάριστος σούταρε εύστοχα για το 0-2.

Εκεί όλα φάνηκαν να τελειώνουν, όμως η Βέρντερ σκόπευε να πουλήσει ακριβά το «τομάρι» της. Μάλιστα κατάφερε να σοκάρει τη Μπάγερν, ισοφαρίζοντάς την σε δυο λεπτά! Πρώτα ο Οζάκο (74’) με συρτό σουτ από κοντά μείωσε σε 1-2, ενώ στο 75’ ο Ρασίκα με τεχνικό σουτ στην αριστερή γωνία του Ούλραϊχ ξεσήκωσε το κοινό, κάνοντας το 2-2!

Οι πανηγυρισμοί ωστόσο κράτησαν ελάχιστα, αφού στο 80’ ο Κομάν ανατράπηκε από τον Γκεμπρε Σελασιέ, με τον διαιτητή να παίρνει την αυστηρή απόφαση να υποδείξει την άσπρη βούλα. Από κει ο Λεβαντόφσκι δεν αστόχησε, στέλνοντας τους Βαυαρούς για 23 φορά συνολικά και δεύτερη συνεχόμενη στο Βερολίνο και στον τελικό της 25ης Μαΐου.

Οι συνθέσεις:

Βέρντερ Βρέμης (Κόφελτ): Παβλένκα, Γκεμπρε Σελασιέ, Βελίκοβιτς, Μοϊσάντερ, Αουγκούστινσον (81’ Χάρνικ), Μόβαλντ (65’ Πισάρο), Μ.Έγκεστάιν, Κλάασεν (Τζ. Μ.Έγκεστάιν) , Κρούζε, Οζάκο, Ρασίκα

Μπάγερν Μονάχου (Κόβατς): Ούλραιχ, Κίμιχ, Αλάμπα, Μπόατενγκ, Χούμελς, Τιάγκο (77’ Ροδρίγκες), Μαρτίνεθ, Γκνάμπρι (58’ Γκορέτσκα), Μίλερ (89’ Ραφίνια), Κομάν, Λεβαντόφσκι

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα