Νόιερ: «Θα γυρίσω, θέλω να ξαναπαίξω»

Νόιερ: «Θα γυρίσω, θέλω να ξαναπαίξω»

Κώστας Ζάλιαρης
Νόιερ: «Θα γυρίσω, θέλω να ξαναπαίξω»

bet365

Στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου που θέλησε να παραθέσει έπειτα απ' όσα κυκλοφόρησαν μετά και τον νέο τραυματισμό του, ο Μανουέλ Νόιερ έδειξε ότι δεν υπάρχει ούτε σαν σκέψη το ενδεχόμενο να σταματήσει το ποδόσφαιρο. «Θα προσπαθήσω να γυρίσω στο ματς με τη Λειψία» είπε.

Η Μπάγερν Μονάχου έχει στερηθεί τρομερά τον τερματοφύλακά της και αυτός, τραυματίστηκε εκ νέου στο τελευταίο ματς με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, με αποτέλεσμα να κυκλοφορήσουν σενάρια ακόμα και για απόφαση να βάλει τέλος στην καριέρα του.

Ο Νόιερ παρέθεσε έκτακτη συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Τετάρτης για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και έδειξε πως δεν υπάρχει απολύτως τίποτα όσον αφορά το μέλλον του και το ενδεχόμενο να οδηγηθεί στην απόσυρση λόγω των προβλημάτων τραυματισμού.

Αυτό που τόνισε, ήταν πως: «Δεν μπορώ να βάλω χρονοδιάγραμμα και να βάλω συγκεκριμένη διορία, όμως, στοχεύω να επιστρέψω στο παιχνίδι με τη Λειψία». Αυτό το ματς είναι σε έναν μήνα για την 33η αγωνιστική της Bundesliga.

Μάλιστα, μίλησε και για τους στόχους της ομάδας του Νίκο Κόβατς στη φετινή συγκλονιστική σεζόν για την κατάκτηση της κορυφής, λέγοντας: «Προσωπικά ανυπομονώ να επιστρέψω γιατί θέλω να είμαι σημαντικό κομμάτι για την ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε στους στόχους που έχουμε θέσει, να παραμείνουμε πάνω από τη Ντόρτμουντ στη βαθμολογία και να φτάσουμε μέχρι και τον τελικό του Κυπέλλου».

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα