Χένες: «Ποιος έχει τα χρήματα για να αποκτήσει τον Μπαπέ;»

Χένες: «Ποιος έχει τα χρήματα για να αποκτήσει τον Μπαπέ;»

bet365

Ο Ούλι Χένες αναγνωρίζει την αξία του Μπαπέ αλλά τονίζει πως δεν έχει τα χρήματα η Μπάγερν Μονάχου για να τον αποκτήσει.

Ο Κιλιάν Μπαπέ είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα του παγκόσμιου ποδοσφαιρικού χάρτη.

Η αξία του ξεπερνά τα 200.000.000 ευρώ κι ο Χένες θα τον ήθελε στην Μπάγερν Μονάχου. Όμως, τα χρήματα που πρέπει να δαπανηθούν είναι απαγορευτικά.

«Θα αγόραζα τον Μπαπέ αμέσως. Ο παίκτης αυτός είναι σπουδαίος. Όμως, δεν έχουμε τα απαραίτητα χρήματα γι' αυτό», είπε ο Χένες στο «Deutschen Presse-Agentur» και συνέχισε:

«Δεν έχει να κάνει με το αν αξίζει τα χρήματα. Η ερώτηση είναι: Μπορεί κάποιος να αντέξει να ξοδέψει αυτά τα χρήματα χωρίς να έχει οικονομικά προβλήματα;

Διάβασα ότι η πιο ακριβή εικόνα στον κόσμο κοστίζει 400.000.000 ευρώ. Είναι μια δουλειά τέχνης που αξίζει; Φυσικά όχι! Αλλά αν κάποιος πραγματικά θέλει να το αποκτήσει και πληρώνει τόσα πολλά, είναι απόλυτα δική του απόφαση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα