Άουγκσμπουργκ - Χόφενχάιμ 0-4

Gazzetta team
Άουγκσμπουργκ - Χόφενχάιμ 0-4

bet365

Η Χόφενχάιμ ισοπέδωσε την Άουγκσμπουργκ στην έδρα της με 0-4 με τον Μπελφοντίλ να πετυχαίνει χατ-τρικ κι έδωσε συνέχεια στην αγωνιστική της άνοδο, που τη φέρνει στο -1 από τις θέσεις του Europa League.

Η «καθίζηση» της Άουγκσμπουργκ και η «εκτόξευση» της Χόφενχάιμ αποτυπώθηκε απόλυτα στο μεταξύ τους παιχνίδι για την 28η αγωνιστική της Bundesliga στην WWK Arena. Εκεί η «Hoffe» πήρε εξαρχής τον ρόλο του… αφεντικού και με τον Ισάκ Μπελφοντίλ να σκοράρει τρεις φορές στο δεύτερο ημίχρονο, πήρε τη νίκη με 0-4 και συνέχισε να ανεβαίνει βαθμολογικά.

Μόλις στο 6’ ο Κράμαριτς σκόραρε για το προβάδισμα των φιλοξενούμενων, την ώρα που οι Βαυαροί δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν ούτε αμυντικά, ούτε δημιουργικά. Το σκορ του πρώτου μέρους τους επέτρεψε να διατηρούν ελπίδες πως κάτι μπορεί να αλλάξει, όμως στο δεύτερο ήρθε ο Μπελφοντίλ να τους… σκοτώσει, παίρνοντας την κατάσταση στα χέρια του.

Σκοράροντας στο 61’, στο 74’ και στο 82’, όταν πέρασε και τον τερματοφύλακα, ολοκλήρωσε τον θρίαμβο της ομάδας του με χατ τρικ και της χάρισε την τρίτη συνεχόμενη νίκη στη σεζόν.

Από την άλλη αυτή ήταν η τρίτη σερί ήττα για την Άουγκσμπουργκ, που παραμένει στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα