Λεβερκούζεν – Λειψία 2-4

Gazzetta team
Λεβερκούζεν – Λειψία 2-4

bet365

Η Λειψία δεν χάνει με τίποτα την τετράδα, φεύγοντας με νίκη 4-2 από το Λεβερκούζεν. Στις καθυστερήσεις η Άιντραχτ την Σάλκε.

Η Λειψία συνεχίζει να εντυπωσιάζει εκτός έδρας και δεν δείχνει καμία διάθεση να χάσει την έξοδο στο Champions League, φεύγοντας με νίκη 4-2 με ανατροπή από το Λεβερκούζεν. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 11’ με τον Χάβερτς, όμως στο 17’ ο Ζάμπιτσερ με γκολάρα έκανε το 1-1.

Ο νεαρός Γερμανός μέσος της Λεβερκούζεν, όμως, έκλεψε τις εντυπώσεις κάνοντας το 2-1 με ακόμη πιο εντυπωσιακή προσπάθεια στο 23’! Στην επανάληψη, όμως, οι Ταύροι ήταν καλύτεροι και έφτασαν στην ανατροπή και στη μεγάλη νίκη. Αρχικά, ο Βέρνερ έκανε το 2-2 στο 64’, ενώ στο 71’ η Λειψία κέρδισε πέναλτι με τη βοήθεια του VAR σε χέρι του Βάιζερ και ο Φόρσμπεργκ έκανε το 2-3. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε με ωραίο τελείωμα ο Κούνια στο 83’.

Στο 98’ με πέναλτι η Άιντραχτ
Η Άιντραχτ έφυγε με μεγάλη νίκη με 2-1 από το Γκελζενκίρχεν επί της Σάλκε και διατηρεί τη θέση της στην τετράδα, αφήνοντας την ομάδα του Στέφενς για τα καλά στη μάχη της παραμονής. Ο Ρέμπιτς έκανε το 0-1 στο 13’, όμως στο 21’ ο φορμαρισμένος Σέρνταρ έκανε το 1-1. Το ματς ήταν ανοιχτό στη συνέχεια και τα πάντα κρίθηκαν στις καθυστερήσεις, όταν καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ των Αετών με τη βοήθεια του VAR, με τον Γιόβιτς να κάνει το 1-2 στο 98’ στην τελευταία φάση!

Συνεχίζουν για Ευρώπη οι Λύκοι
Η Βόλφσμπουργκ υποδέχθηκε το Αννόβερο και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 30', όταν ο Βάινταντ έκανε το 0-1. Από το επόμενο λεπτό κιόλας όμως, άρχισε η αντεπίθεση... Στο 31', αμέσως μετά την σέντρα, ο Στέφεν ισοφάρισε και οι Λύκοι συνέχισαν να πιέζουν για το δεύτερο γκολ, το οποίο πέτυχαν με τον ίδιο παίκτη στο 71'. Λίγα λεπτά μετά, στο 78', ήρθε και το 3-1 από τον Ρουσιγιόν, με την Βόλφσμπουργκ να είναι στην 6η θέση και να... βλέπει Ευρώπη, έξι αγωνιστικές πριν το τέλος.

Τη νίκησε και την προσπέρασε
Χέρτα και Φορτούνα Ντίσελντορφ δεν έχουν κάποιο βαθμολογικό κίνητρο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, οπότε η αναμέτρηση τους στο Βερολίνο ήταν μια καλή ευκαιρία για γκολ και θέαμα. Τελικά, τρία ήταν αυτά που μπήκαν και το ματς έληξε 1-2, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν έτσι την προσπέραση στη βαθμολογία. Πρωταγωνιστής ο Ραμάν, ο οποίο πέτυχε και τα δύο γκολ (35', 61') της Φορτούνα, ενώ είχε ισοφαρίσει προσωρινά (41') ο Γκρούγιτς.

Τυχερή η Στουτγκάρδη
Στην υπέρτατη μάχη παραμονής η Νυρεμβέργη ήταν καλύτερη, όμως η Στουτγκάρδη πιο τυχερή και το τελικό 1-1 αφήνει τους Σουηβούς στο +4 από τους Βαυαρούς. Ο Περέιρα έκανε το 0-1 για τη Νυρεμβέργη στο 42’, όμως στο 75’ ο Καμπάκ, που αποδεικνύεται εξαιρετική προσθήκη, έκανε το τελικό 1-1, χαρίζοντας τον πολύτιμο βαθμό στους γηπεδούχους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα