Μάιντς - Φράιμπουργκ 5-0

Gazzetta team
Μάιντς - Φράιμπουργκ 5-0

bet365

Με τον Ματέτα να κάνει χατ-τρικ, η Μάιντς έβαλε τέλος στο σερί ηττών, διαλύοντας με 5-0 την Φράιμπουργκ που... έμεινε στην ισοπαλία με την Μπάγερν Μονάχου.

Τέσσερις συνεχόμενες ήττες και επτά στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές (μία νίκη επί της Σάλκε ενδιάμεσα) μετρούσε η Μάιντς, η οποία υποδεχόταν την Φράιμπουργκ που είχε εντυπωσιάσει την περασμένη εβδομάδα στο 1-1 με την Μπάγερν. Οι φιλοξενούμενοι, είναι η αλήθεια, εντυπωσίασαν και τώρα αλλά αρνητικά, αφού παρουσιάστηκαν σε τραγική κατάσταση και έφαγαν πέντε γκολ, τα οποία θα μπορούσαν να είναι και περισσότερα.

Οτι η βραδιά δεν θα ήταν καλή, άλλωστε, φάνηκε από νωρίς για την Φράιμπουργκ, αφού στο 20' ο τερματοφύλακας Σβόλοβ αντί να απομακρύνει... έδωσε πάσα στον Μποέτιους, ο οποίος από μακριά πλάσαρε σωστά στην κενή εστία (1-0). Και από εκείνο το σημείο, ανέλαβε ο Ματέτα... Γκολ στο 25' και 2-0, γκολ στο 33' και 3-0, γκολ και στο 77' και 5-0, αφού λίγα λεπτά νωρίτερα, στο 73', είχε βρει δίχτυα (για το 4-0) και ο Ονισίβο. Ετσι, η Μάιντς ξέσπασε για τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και ελπίζει να κλείσει όσο το δυνατόν καλύτερα το πρωτάθλημα.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα