Ριμπερί: «Ο κόσμος με κοιτούσε για τα σημάδια, η οικογένειά μου υπέφερε»! (pic)

Ριμπερί: «Ο κόσμος με κοιτούσε για τα σημάδια, η οικογένειά μου υπέφερε»! (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Ριμπερί: «Ο κόσμος με κοιτούσε για τα σημάδια, η οικογένειά μου υπέφερε»! (pic)

bet365

Για τις πολύ δύσκολες στιγμές που πέρασε ως παιδί, μετά το τρομακτικό αυτοκινητιστικό ατύχημα από το οποίο αποκόμισε το σημάδι στο πρόσωπο, μίλησε ο Φρανκ Ριμπερί, τονίζοντας πως όσο κι αν υπέφερε ο ίδιος και η οικογένειά του, έγινε πιο δυνατός και διαμόρφωσε τον χαρακτήρα του.

Ο Γάλλος αστέρας της Μπάγερν Μονάχου, σε πολύ μικρή ηλικία και όντας στο πίσω κάθισμα αυτοκινήτου που συμμετείχε σε αυτοκινητιστικό ατύχημα, πετάχτηκε μπροστά από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης και λέγεται ότι διαπέρασε το παρμπρίζ με αποτέλεσμα να χρειαστεί 100 ράμματα.

Μιλώντας στο Canal+ για το περιστατικό και για τα όσα βίωσε στη συνέχεια, ο Φρανκ Ριμπερί καθήλωσε τον κόσμο...

«Ο κόσμος έλεγε συνεχώς “κοίτα τα σημάδια στο πρόσωπό του, κοίτα το κεφάλι του... Τί είναι αυτή η ουλή; Είναι τόσο άσχημο”... Όπου κι αν πήγαινα όλοι με κοιτούσαν για το σημάδι, όχι γιατί ήμουν ο Φρανκ ή γιατί ήμουν ποδοσφαιριστής, αλλά για το σημάδι που είχα στο πρόσωπο...

Όλα αυτά, όμως, μου έδωσαν δύναμη και ατσάλωσαν τον χαρακτήρα μου. Δεν είναι εύκολο όταν έχεις ένα τέτοιο σημάδι και είσαι παιδί. Ο τρόπος που σε βλέπει ο κόσμος, τα σχόλια που ακους είναι δύσκολα... Η οικογένειά μου υπέφερε απ' όλο αυτό. Ο κόσμος που μιλάει, είναι οι γονείς των άλλων παιδιών και είναι πολύ άσχημο αυτό. Όσο κι αν υπέφερα, δεν πήγα ποτέ να κλάψω σε κάποια γωνία.

Ο Θεός μου έδωσε αυτό το διαφορετικό που έχω. Τα σημάδια είναι πλέον κομμάτι μου. Ο κόσμος απλά θα πρέπει να με δεχθεί όπως είμαι...» ήταν τα λόγια του.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα