Η Μπάγερν ανοίγει τα ταμεία για να κάνει την μεγαλύτερη επένδυση στην ιστορία της!

Η Μπάγερν ανοίγει τα ταμεία για να κάνει την μεγαλύτερη επένδυση στην ιστορία της!

Κώστας Ζάλιαρης
Η Μπάγερν ανοίγει τα ταμεία για να κάνει την μεγαλύτερη επένδυση στην ιστορία της!

bet365

Η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου ενέκρινε μπάτζετ 200 εκατομμυρίων ευρώ για το καλοκαίρι, έχοντας ήδη κλείσει και τους Ερνάντες, Παβάρ.

Οι Βαυαροί, όπως αναφέρει η SportBild, έχουν αποφασίσει να βγάλουν αρκετά εκατομμύρια από τα ταμεία τους το φετινό καλοκαίρι προκειμένου η ομάδα να καταφέρει να κυριαρχήσει ξανά στη Bundesliga, εκεί όπου φέτος χρειάστηκε να κάνει μεγάλο come-back για να πιάσει τη Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Παράλληλα, ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Champions League στη φάση των «16» από τη Λίβερπουλ δεν άρεσε καθόλου στους διοικούντες, οι οποίοι αποφάσισαν πως στη θερινή μεταγραφική περίοδο θα γίνουν τα πράγματα με τάξη και... θάρρος στο οικονομικό σκέλος.

Όπως τονίζει η Bild, έχει εγκριθεί το μπάτζετ των 200 εκατομμυρίων ευρώ, τη στιγμή που οι περιπτώσεις των Μπέντζαμιν Παβάρ (από τη Στουτγκάρδη) και Λούκας Ερνάντες (από την Ατλέτικο Μαδρίτης με ρήτρα 80 εκατομμύρια) παρουσιάζονται ως τελειωμένες και υπάρχουν εξελίξεις αναφορικά με τον Τίμο Βέρνερ από τη Λειψία.

Παράλληλα, έγινε αναφορά και για τον Χάμες Ροντρίγες που βρίσκεται στη Μπάγερν Μονάχου με τη μορφή δανεισμού κι αν αποφασιστεί να γίνει κανονική η μεταγραφή του, τότε το γερμανικό κλαμπ θα διαθέσει κι εκεί 42 εκατομμύρια ευρώ.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Ούλι Χένες. «Είναι το μεγαλύτερο πρόγραμμα επένδυσης στην ιστορία της Μπάγερν» και πρόσθεσε «εάν μείνει ο Κόβατς, θέλει τον Χάμες για την επόμενη σεζόν και θα πληρώσουμε 42 εκατομμύρια ευρώ. Είναι στο χέρι μας τι θα κάνουμε»

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν αποκλείται να γίνουν νέες κρούσεις στην Τσέλσι για τον Καλούμ Χάντσον - Οντόι, για τον οποίο η ομάδα έκανε τέσσερις προσφορές τον Ιανουάριο και απορρίφθηκαν όλες από τους «μπλε», ενώ, οι Αριέν Ρόμπεν και Φρανκ Ριμπερί θ' αποχαιρετήσουν το κλαμπ...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα