Σάλκε - Λειψία 0-1

Gazzetta team
Σάλκε - Λειψία 0-1

bet365

Ο Χουμπ Στέφενς ξεκίνησε με ήττα με 1-0 από την Λειψία στον πάγκο της Σάλκε. Μεγάλες νίκες για Βόλφσμπουργκ, Άουγκσμπουργκ, βαθμό η Στουτγκάρδη.

Η απόλυση του Τεντέσκο δεν βοήθησε και πολύ την Σάλκε, που στο ντεμπούτο του Στέφενς (δίδυμο μαζί με τον Μπίσκενς) στον πάγκο ηττήθηκε με 1-0 από την Λειψία. Οι οπαδοί τα έβαλαν με τους παίκτες, τους οποίους χαρακτήρισαν «μισθοφόρους» και μπορεί εκείνοι να έβγαλαν φάσεις, όμως δεν κατάφεραν ποτέ να σκοράρουν.

Το γκολ που έκρινε το αποτέλεσμα ήρθε με τον Βέρνερ από κοντά μόλις στο 14’, με τους γηπεδούχους να παίζουν νευρικά στο μεγαλύτερο διάστημα και συνήθως να στέλνουν την μπάλα άουτ από καλές θέσεις στην περιοχή. Το τελικό αποτέλεσμα τους αφήνει μόλις στο +3 από την Στουτγκάρδη και τη θέση που οδηγεί στα μπαράζ για την παραμονή...

Ξέσπασε η Βόλφσμπουργκ
​Μετά τη βαριά ήττα από την Μπάγερν η Βόλφσμπουργκ ξέσπασε πάνω στην Φορτούνα και με τη νίκη της με 5-2 παραμένει για τα καλά στη μάχη της Ευρώπης. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ στο 30’ με φάουλ του Αϊχάν, όμως στο 34’ ο Μεχμέντι έφερε το ματς στα ίσα. Ο ρυθμός ήταν καλός και στην επανάληψη, με τους γηπεδούχους να βγάζουν τη μία φάση μετά την άλλη, τον Βέργκχορστ να κάνει το 2-1 στο 54’, τον Κνόχε το 3-1 στο 57’ και τον Βέργκχορστ να βρίσκει δίχτυα ξανά στο 59’ για το 4-1 και να τελειώνει τα πάντα! Στο 65’ ο Ραμάν μείωσε σε 4-2, όμως οι Λύκοι συνέχιζαν να βγάζουν κλασικές ευκαιρίες και στο 88’ ο Βέργκχορστ ολοκλήρωσε το χατ τρικ του για το τελικό 5-2.

Τρίποντο-ανάσα η Αουγκσμπουργκ
Πολύ σημαντική νίκη πήραν οι Βαυαροί για την προσπάθεια τους να παραμείνουν στην κατηγορία, υποδεχόμενοι το Αννόβερο. Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι είναι στην προτελευταία θέση και μοιάζουν καταδικασμένοι σε υποβιβασμό, άνοιξαν το σκορ στο 8' με τον Βάινταντ και κρατούσαν το προβάδισμα μέχρι το 65ο λεπτό, όταν ο Κόρντοβα ισοφάρισε. Ηταν η αρχή της ανατροπής για την Αουγκσμπουργκ, η οποία πέρασε μπροστά (2-1) στο 78' με τον Σμιντ και στο 86' κλείδωσε τη νίκη με το 3-1 από τον Χαν.

Βαθμό... ελπίδας η Στουτγκάρδη
Η Στουτγκάρδη μπορεί να έμεινε στο 1-1 με την Χόφενχαϊμ, όμως δείχνει ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Οι γηπεδούχοι βγήκαν από το ξεκίνημα στην επίθεση, όμως στο 42’ βρέθηκαν πίσω στο σκορ, με τον Κράμαριτς να κάνει από κοντά το 0-1. Στο 66’, όμως, βρήκαν την ισοφάριση με τον Τσούμπερ και μέχρι το τέλος το ματς ήταν... ροντέο, με τις δύο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες, αλλά το 1-1 να παρεμένει.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα