Τούχελ: «Πώς θα κερδίσω την Μπάγερν με αυτούς τους χέστες;»

Τούχελ: «Πώς θα κερδίσω την Μπάγερν με αυτούς τους χέστες;»

Gazzetta team
Τούχελ: «Πώς θα κερδίσω την Μπάγερν με αυτούς τους χέστες;»

bet365

Ένας Γερμανός δημοσιογράφος παρουσίασε το παρασκήνιο της κόντρας του Τούχελ με τους παίκτες της Ντόρτμουντ μετά το τρομοκρατικό χτύπημα, που οδήγησε στην απόλυσή του.

Τον Απρίλιο του 2017 το λεωφορείο της αποστολής της Ντόρτμουντ δέχθηκε τρομοκρατική επίθεση, φεύγοντας από ξενοδοχείο για το γήπεδο για το παιχνίδι με την Μονακό για το Champions League. Η UEFA τότε είχε πιέσει, ώστε το ματς να γίνει έστω και την επόμενη μέρα, όπως και έγινε.

Λίγες εβδομάδες αργότερα ο CEO των Βεστφαλών, Βάτσκε, αποκάλυψε ότι υπάρχει ρήμα στις σχέσεις του με τον Τούχελ με αφορμή τους χειρισμούς της διοίκησης σε εκείνη την υπόθεση και ο Γερμανός τεχνικός απολύθηκε με το τέλος της σεζόν. Τώρα, ένας Γερμανός δημοσιογράφος εξέδωσε ένα βιβλίο με παρασκήνια από τα γερμανικά γήπεδα και υπάρχει αναφορά σε όσα έγιναν εκείνο το βράδυ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Πιτ Γκότσαλκ, ο οποίος είναι ευυπόληπτος στην Γερμανία, η διοίκηση αποφάσισε να ρωτήσει τους παίκτες αν ήθελαν να διεξαχθεί το ματς μία μέρα αργότερα ή να αναβληθεί, καθώς το πρόγραμμα ήταν βαρύ και δεχόταν πιέσεις από την UEFA.

Στη συζήτηση τελικά αποφασίστηκε να παίξει η Ντόρτμουντ, όμως Ρόις και Κάστρο εξέφρασαν τις αμφιβολίες τους, με το κλίμα να είναι βαρύ και κάποιους από τους συμπαίκτες τους να βάζουν τα κλάματα, καθώς ήταν σε κατάσταση σοκ (ο Μπάρτρα είχε κάνει εγχείρηση στο χέρι). Βγαίνοντας από την αίθουσα ο Τούχελ έλεγε: «πώς θα κερδίσω την Μπάγερν με αυτούς τους χέστες;», θέλοντας να διεξαχθεί κανονικά το παιχνίδι την ίδια μέρα...

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα