Μπάγερν – Ρόμπεν: «Πονάω και δεν βρίσκουμε τι έχω»!

Μπάγερν – Ρόμπεν: «Πονάω και δεν βρίσκουμε τι έχω»!

Gazzetta team
Μπάγερν – Ρόμπεν: «Πονάω και δεν βρίσκουμε τι έχω»!

bet365

Εξαφανισμένος από τις 27 Νοεμβρίου, ο Αριεν Ρόμπεν εξήγησε το δράμα της τελευταίας σεζόν του στο Μόναχο, καθώς κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς του συμβαίνει και έτσι δεν σταματάει και ο πόνος.

Η Μπάγερν ζορίζεται και ο Αριεν Ρόμπεν δεν μπορεί να τη βοηθήσει. Η τελευταία φορά που εμφανίστηκε στο γήπεδο, ήταν στις 27 Νοεμβρίου, όταν και σκόραρε δύο φορές στο 5-1 επί της Μπενφίκα. Εκτοτε, ο Ολλανδός εξτρέμ δεν κατάφερε να επιστρέψει από έναν περίεργο τραυματισμό, ο οποίος, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος, όχι μόνο τον ταλαιπωρεί, αλλά τον στεναχωρεί όσο κανείς άλλος, επειδή δεν μπορούν να βρουν τι ακριβώς συμβαίνει:

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Fruit Blox» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

«Είναι τρομερά απογοητευτικό. Εχουμε δοκιμάσει τα πάντα, αλλά δεν έχει λειτουργήσει τίποτα. Δυστυχώς, αυτό είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα, ότι δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί και πώς να το αντιμετωπίσουμε. Είναι μία πραγματικά τρομερά δύσκολη κατάσταση που με αφήνει πολύ στεναχωρημένο», εξήγησε ο ηγέτης των Βαυαρών, ο οποίος σίγουρα θα φανταζόταν διαφορετικά την τελευταία του σεζόν στο Μόναχο.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα