Ντόρτμουντ - Αννόβερο 5-1

Gazzetta team
Ντόρτμουντ - Αννόβερο 5-1

bet365

Η Ντόρτμουντ σκόρπισε με 5-1 το Αννόβερο και συνεχίζει την πορεία προς τον τίτλο! Νίκες για Γκλάντμπαχ, Λεβερκούζεν, Μάιντς και Χόφενχαϊμ.

Η Ντόρτμουντ υποδέχθηκε το Αννόβερο και συνέχισε την εντυπωσιακή της πορεία. Κέρδισε με 5-1 και έκανε την κορυφαία επίδοση στην ιστορία της σε αυτό το σημείο της σεζόν! Οι Βεστφαλοί δυσκολεύτηκαν μόνο στο πρώτο μέρος, όταν πάντως πήραν το προβάδισμα με ωραίο γκολ του Χακίμι στο 24’.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Φαβρ ήταν καταιγιστικοί και μέσα σε 7’ έφτασαν το σκορ στο 4-0! Ο Ρόις έκανε το 2-0 στο 60’, ο Γκέτσε το 3-0 στο 62’ και ο Γκερέιρο το 4-0 στο 67’! Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ της τιμής στο 87’ με τον Μπάκαλορτς, όμως ο Βίτσελ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, κάνοντας το τελικό 5-1 στο 90’.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Ντόρτμουντ (Λουσιέν Φαβρ): Μπούρκι, Πίσεκ (70’ Σμέλτσερ), Βάιγκλ, Ντιαλό, Χακίμι, Ντιλέινι (79’ Νταούντ), Βίτσελ, Σάντσο, Ρόις, Γκερέιρο, Γκέτσε (66’ Αλκάθερ)

Αννόβερο (Αντρέ Μπράιτενραϊτερ): Έσερ, Οστρτσόλεκ, Βίμερ, Ακπογκούμα, Αλμπορνός, Μπάκαλορτς, Αντόν, Φόσουμ, Μίλερ (75’ Ντίρσεν), Μπαζέ (43’ Ασάνο), Βάινταντ (84’ Χάτζιτς)

Στο τέλος η Γκλάντμπαχ
Η Γκλάντμπαχ ήταν καλύτερη, έχασε μεγάλες ευκαιρίες, όμως έπρεπε να φτάσουμε στα τελευταία για να εξιλεωθεί και να κερδίσει με 2-0 την Άουγκσμπουργκ. Στο 44’ ο Χόφμαν δεν κέρδισε τον Κόμπελ από το σημείο του πέναλτι και στο 78’ ο Βεντ έκανε το 1-0 ύστερα από λάθος του Ελβετού τερματοφύλακα. Το τελικό 2-0 πέτυχε στις καθυστερήσεις ο Χέρμαν, που είχε περάσει στο 77’ στη θέση του Τραορέ.

Πρώτη νίκη με Μποσζ η Λεβερκούζεν
Την πρώτη της νίκη με τον Πέτερ Μποσζ στον πάγκο πήρε η Λεβερκούζεν που πέρασε με το εντυπωσιακό 0-3 από την έδρα της Βόλφσμπουργκ και πλησίασε στις θέσεις Ευρώπης. Η Μπάγερ άνοιξε το σκορ στο φινάλε του πρώτου μέρους με πέναλτι του Χάβερτς και στην επανάληψη πέτυχε δύο ακόμα τέρματα σφραγίζοντας την 3 νίκη στα 4 τελευταία ματς. Στο 62' ο Κέβιν Φόλαντ και στο 88' ο Γιούλιαν Μπραντ πέτυχα τα γκολ που διαμόρφωσαν το τελικό 0-3.

Επιτέλους νίκη για Χόφενχαϊμ
Η τελευταία φορά που η Χόφενχαϊμ είχε πανηγυρίσει νίκη ήταν στις 10 Νοεμβρίου (2-1 την Άουγκσμπουργκ). Οι παίκτες του Νάγκελζμαν κατέφεραν να βάλουν επιτέλους τέλος στο αρνητικό σερί, κερδίζοντας με 4-2 την Φράιμπουργκ. Στο 19’ ο Ζοέλιντον εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων για το 0-1, όμως στο 42’ ο Χέλερ έκανε από κοντά το 1-1. Ο Κράμαριτς πέτυχε δύο γκολ στο 59’ με πέναλτι και στο 72’ για το 1-3, στο 77’ ο Νίντερλεχνερ μείωσε σε 2-3, όμως οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν για δεύτερη φορά, με τον Ντεμιρμπάι να κάνει το τελικό 2-4 στο 85’.

Στα πάνω της η Μάιντς
Η Μάιντς βρίσκεται σε καλή κατάσταση και το επιβεβαίωσε και κόντρα στηΝυρεμβέργη. Χωρίς να εντυπωσιάσει, επικράτησε 2-1 της ουραγού και βρέθηκε στο -1 από την πρώτη εξάδα. Μόλις στο 12ο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με πέναλτι του Μπροσίνσκι. Στο 43' η Νυρεμβέργη έφερε το ματς στα ίσα με τέρμα του Μαργκρέιτερ. Ωστόσο, η πίεση της Μάιντς στην επανάληψη έφερε αποτελέσματα, με τον Κουάισον να διαμορφώνει το 2-1 στο 73'.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα