Κρατάει... επαφή η Γκλάντμπαχ (vid)

Gazzetta team
Κρατάει... επαφή η Γκλάντμπαχ (vid)

bet365

Η Γκλάντμπαχ κέρδισε την Λεβερκούζεν με 1-0 και παραμένει κοντά στις δύο πρώτες θέσεις. Νίκες για Άιντραχτ, Μάιντς, Φορτούνα και Βέρντερ.

Ο Μπος έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της Λεβερκούζεν, όμως είδε την ομάδα του να μην σκοράρει και να χάνει με 1-0 από την Γκλάντμπαχ, που αποδείχθηκε πιο αποτελεσματικοί. Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που έχαναν τις ευκαιρίες, όμως στο 37’ οι φιλοξενούμενοι εκείνοι που βρήκαν το γκολ με άψογο τελείωμα του Πλέα για το 0-1.

Το ματς άνοιξε πολύ στη συνέχεια, αμφότερες οι ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους στην επανάληψη, όμως τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με τους γηπεδούχους να έχουν την αίσθηση ότι άξιζαν περισσότερα. Η αστοχία τους, όμως, έφερε ακόμη ένα αρνητικό αποτέλεσμα...

«Πετάει» η Άιντραχτ, βυθίζεται η Στουτγκάρδη

Η Άιντραχτ κέρδισε με 3-1 την Φράιμπουργκ και συνεχίζει να βρίσκεται μία ανάσα από την τετράδα. Οι γηπεδούχοι τελείωσαν τα πάντα στο τέλος του πρώτου μέρους, όταν ο Αλέρ έκανε το 1-0 με κεφαλιά στο 36’, ο Ρέμιτς το 2-0 με υπέροχη προσπάθεια στο 40’ και ο Γιόβιτς το 3-0 στο 45’, εκμεταλλευόμενος λάθος στην αντίπαλη άμυνα. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν με τον Πέτερσεν στο 69’, αλλά μέχρι εκεί, με τους Αετούς να χάνουν και άλλες ευκαιρίες, αλλά το 3-1 να μένει μέχρι το τέλος.

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Μάιντς, που κέρδισε με 3-2 την Στουτγκάρδη, που παραμένει πολύ χαμηλά. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 2-0 στο πρώτο μέρος χάρη στο αυτογκόλ του Ασκασιμπάρ στο 22’ και στο 28’ με το γκολ του Ματέτα, ενώ στο 72’ τα πάντα έδειξαν να τελειώνουν όταν ο Χακ έκανε το 0-3. Παραλίγο, όμως, να τα καταστρέψουν όλα, όταν στο 83’ και στο 85’ ο Γκονσάλες, που είχε μπει στο ημίχρονο, μείωσε σε 2-3! Παρά την πίεση των γηπεδούχων τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος όμως.

Κι ανεβαίνει η Βέρντερ...
Το προτελευταίο Ανόβερο καιγόταν αλλά αυτό δεν ενδιέφερε και ιδιαίτερα την Βέρντερ, η οποία πήρε τους τρεις βαθμούς και συνέχισε την ανοδική της πορεία της. Το γκολ του Ρασίκα στο 32' ήταν αρκετό για την ομάδα της Βρέμης, η οποία κράτησε ανέπαφη την εστία της και έτσι έφυγε με τους τρεις βαθμούς, οι οποίοι την ανέβασαν στην 8η θέση.

Απόδραση με Ραμάν
Η Φορτούνα Ντίσελντορφ πανηγυρίζει μια εκτός έδρας νίκη που την έστειλε στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη, η Αουγκσμπουργκ... κλαίει για μια ήττα που την άφησε μόλις στο +1 από την τελευταία τριάδα. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνουμε τον Ντουκς αλλά οι Βαυαροί αντέδρασαν στην επανάληψη και ισοφάρισαν στο 64' με τον Σμιντ. Ολα έδειχναν ότι το 1-1 θα έμενε ως το τέλος αλλά στο 89' ο Ραμάν βρήκε δίχτυα και έκανε το 1-2, δίνοντας ένα σπουδαίο τρίποντο στη Φορτούνα.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα