Λύτρωση στο 87’ για την Λειψία (vid)

Gazzetta team
Λύτρωση στο 87’ για την Λειψία (vid)

bet365

Η Λειψία προηγήθηκε με 2-0, αλλά χρειάστηκε ένα γκολ στο 87’ για να κερδίσει με 3-2 την Βέρντερ. Νίκες για Λεβερκούζεν, Σάλκε, Φορτούνα και Φράιμπουργκ.

Η Λειψία προηγήθηκε με 2-0, αλλά πήγε να τα κάνει θάλασσα απέναντι στην Βέρντερ. Οι πράσινοι, όμως, είναι ακόμη πιο ασταθείς και παρότι ισοφάρισαν σε 2-2 ηττήθηκαν με 3-2 στο 87’ για κλείσουν οι Ταύροι το 2018 στην τετράδα της βαθμολογίας.

Ζήσε τη Χριστουγεννιάτικη δράση στο καζίνο της Novibet με 1700+ δημοφιλή φρουτάκια!

Το ματς ήταν ανοιχτό από το ξεκίνημα και οι γηπεδούχοι αποδείχθηκαν πιο αποτελεσματικοί στο πρώτο μέρος. Οι φιλοξενούμενοι έχαναν τις ευκαιρίες και στο 22’ με εντυπωσιακό σουτ ο Κλόστερμαν έκανε το 1-0. Σαν να μην έφτανε αυτό για την Βέρντερ στο 44’ο Βέρνερ έκανε και το 2-0 και όλα έδειξαν να έχουν τελειώσει. Στην επανάληψη, όμως, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Κρούζε στο 67’ και στο 77’ ο Σάρτζεντ έκανε το 2-2! Παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι δεν πήραν τίποτα από το ματς, καθώς στο 87’ ο Μπρούμα έκανε το τελικό 3-2!

Πήρε... ανάσα η Σάλκε
Η Σάλκε πήρε βαθμολογική ανάσα με το διπλό στη Στουτγκάρδη, επικρατώντας 1-3 της ομάδας του Τάσου Δώνη, η οποία βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Το σκορ άνοιξε στο 10' ο Σκρζίμπσκι, με το 2-0 να γίνεται στο 70' μετά από κεφαλιά και κόντρα στον Γκόμες. Η Στουτγκάρδη μπήκε άμεσα εκ νέου στο παιχνίδι μειώνοντας σε 1-2 με τον Γκονζάλεζ, αλλά στο 78' ο Κουτούτσου διαμόρφωσε το 1-3. Ο Δώνης, πέρασε στο παιχνίδι στο 79' και δεν πρόλαβε να κάνει κάτι...

«Απέδρασε» στο 92' η Φορτούνα!
Με το διπλό έφυγε από την έδρα του Ανόβερο η Φορτούνα με τέρμα στο 92'! Σε ένα παιχνίδι που φαινόταν πως θα λήξει ισόπαλο χωρίς τέρματα, ειδικά μετά την επέμβαση του Εσέρ στις αρχές τις επανάληψης που πρόλαβε την μπάλα πάνω στη γραμμή, τελικά από λάθος του ίδιου τερματοφύλακα είχαμε νικητή! Η Φορτούνα, έφτασε στο εκτός έδρας τρίποντο, όταν στο 92' ο Φινκ έπιασε ένα σουτ με τον Εσέρ να βλέπει την μπάλα να του φεύγει από τα χέρια και να καταλήγει στα δίχτυα.

Ανεβαίνει η Λεβερκούζεν
Η Λεβερκούζεν πέτυχε πολύ σημαντική νίκη με 3-1 επί της Χέρτα και την έπιασε στη βαθμολογία, πλησιάζοντας στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά, είχαν δοκάρι στα πρώτα λεπτά με τον Φόλαντ και προηγήθηκαν στο 5’ με τον Γερμανό επιθετικό. Στο 23’ ο Χάβερτς εκμεταλλεύτηκε το απίθανο λάθος του Γιάρσταϊν για το 2-0, όμως στο 26’ ο Τορουναρίγκα άγχωσε τους γηπεδούχους, μειώνοντας σε 2-1. Οι παίκτες του Χέρλιχ, όμως, ήταν καλύτεροι, έφτασαν και σε τρίτο γκολ στο 49’ ξανά με τον Χάβερτς και πήραν τους τρεις βαθμούς.

Έμεινε στον πάτο η Νυρεμβέργη
Η Νυρεμβέργη υποδέχθηκε την Φράιμπουργκ, ηττήθηκε με 1-0 και έμεινε στον πάτο της βαθμολογίας με το τέλος του πρώτου γύρου. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τη δεύτερη νίκη τους εκτός έδρας στη σεζόν χάρη στο γκολ του Γκούλντε από το 20’ για να ξεφύγουν ακόμη περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα