Έσπασε ρεκόρ 23 ετών στο Σάλκε – Ντόρτμουντ

Έσπασε ρεκόρ 23 ετών στο Σάλκε – Ντόρτμουντ

Κώστας Ζάλιαρης
Έσπασε ρεκόρ 23 ετών στο Σάλκε – Ντόρτμουντ

bet365

Το επιβλητικό πέρασμα της Ντόρτμουντ από τη Veltins Arena είχε να παρουσιάσει κι ένα αξιοσημείωτο ρεκόρ, το οποίο φυσικά πέτυχε ο Τζέιντον Σάντσο σκοράροντας για το τελικό 2-1 της ομάδας του Φαβρ...

Η Ντόρτμουντ πήρε ακόμα ένα ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ απέναντι στη Σάλκε και συνεχίζει στο +9 στην κορυφή της Bundesliga, παραμένοντας αήττητη έπειτα από 14 αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα!

ΠΑΟΚ – Λάρισα με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Ο Τζέιντον Σάντσο ήταν εκείνος που διαμόρφωσε το τελικό 2-1 στο 74ο λεπτό βάζοντας ξανά μπροστά την ομάδα του μετά την ισοφάριση του Καλιγκούρι στο 61' και με το γκολ αυτό, ο Άγγλος εξτρέμ έγινε ο νεότερος που έχει σκοράρει ποτέ στο Revierderby του γερμανικού πρωταθλήματος για τους «κίτρινους»!

Βρήκε δίχτυα σε ηλικία 18 ετών, 8 μηνών και 13 ημερών, ενώ, ο αμέσως προηγούμενος νεότερος ήταν ο Λαρς Ρίκεν που είχε πετύχει γκολ στα 19 του χρόνια και 110 ημέρες, σε εκτός έδρας επικράτηση της Ντόρτμουντ με σκορ 2-1 την 28η Οκτωβρίου του 1995.

Αξίζει, επιπλέον, να σημειωθεί, πως ο Σάντσο είναι και ο νεότερος ever στην ιστορία της ομάδας του, που πετυχαίνει 6 τέρματα στη Bundesliga, ενώ, σε αυτό το πρώτο μισό της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου έχει καταφέρει να καταγράψει επίσης 6 ασίστ στο πρωτάθλημα, να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Ντόρτμουντ, να κάνει ντεμπούτο αλλά και να καταγράψει ασίστ με την εθνική ομάδα ανδρών της Αγγλίας, να κάνει ντεμπούτο αλλά και να σκοράρει σε επίπεδο Champions League, να παίξει σε ντέρμπι με τη Σάλκε, να πετύχει το νικητήριο γκολ στο ματς, να γίνει ο νεότερος που στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα κι ακόμα έχει τρομερό μέλλον μπροστά του...

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα