Πάκο Αλκάθερ: Ο Mr. αλλαγή και γκολ! (pics & vids)

Πάκο Αλκάθερ: Ο Mr. αλλαγή και γκολ! (pics & vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Πάκο Αλκάθερ: Ο Mr. αλλαγή και γκολ! (pics & vids)

bet365

Ο Αλκάθερ περνάει στο ματς και... τα ξέρετε τα υπόλοιπα! Ο Ισπανός επιθετικός συνεχίζει το τρομερό βιολί του στη φετινή Bundesliga, σκόραρε και πάλι σε ματς που έπαιξε ως αλλαγή και κάνει τα 28 εκατομμύρια που πλήρωσε άμεσα η Ντόρτμουντ στη Μπαρτσελόνα, να φαίνονται... ευκαιρία της χρονιάς!

Οι Βεστφαλοί προελαύνουν στο φετινό πρωτάθλημα της Γερμανίας, έφτασαν σε ακόμα μια νίκη με το τελικό 2-0 επί της Φράιμπουργκ, το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Μάρκο Ρόις δείχνει να βαδίζει στα συνηθισμένα του, καλά και σταθερά βήματα στο σκοράρισμα, όμως μαζί του, ξεχωρίζει ο Πάκο Αλκάθερ.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Αρης – Παναθηναϊκός! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Είναι ο άνθρωπος που έπεισε την ομάδα του Ντόρτμουντ να πληρώσει το αντίτιμο για να κάνει οριστική τη μεταγραφή του μόλις έπειτα από δύο μήνες δράσης στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και τα συνολικά 28 εκατομμύρια ευρώ (συμπεριλαμβανομένων των μπόνους), αυτή τη στιγμή φαντάζουν... τιμή ευκαιρίας!

Ο Ισπανός έφτασε στα 10 γκολ στη φετινή Bundesliga κι ας έχει μετρήσει μόλις 8 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, ισοφαρίζοντας την επίδοση που είχε καταγράψει ο Γκερτ Νόρφελ με το Αμβούργο το 1963, έχοντας τον ίδιο αριθμό τερμάτων στις ίδιες εμφανίσεις.

Μάλιστα, ο Αλκάθερ έχει ξεκινήσει βασικός μόλις στα 2 από τα 8 ματς που έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα, ενώ έχει ιδιαίτερη έφεση όταν βρίσκεται μπροστά στο κοινό της Ντόρτμουντ, αφού, από τα 10 τέρματα που έχει πετύχει, τα 6 από αυτά έχουν έρθει σε 5 εντός έδρας αναμετρήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως με 16 τελικές προσπάθειες στην αντίπαλη εστία, έχει πετύχει 14 γκολ σε επίπεδο συλλόγων αλλά και εθνικών ομάδων σε όλες τις διοργανώσεις την τρέχουσα σεζόν και φυσικά, το γκολ που πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου απέναντι στη Φράιμπουργκ, ήρθε ακριβώς όπως το συνηθίζει. Με την πρώτη του τελική προσπάθεια και το πρώτο σουτ στο ματς!

Μέσα σε 13 αγωνιστικές, από Δεκέμβρη μήνα, ο Πάκο Αλκάθερ έχει ισοφαρίσει την κορυφαία επίδοση όσον αφορά στα γκολ από ποδοσφαιριστή που έχει μπει με αλλαγή σε παιχνίδια της ομάδας του και εννοείται ότι θα γράψει τ' όνομά του στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τον πήχη μέχρι και την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος στη Γερμανία.

Μαζί και με τον Μάρκο Ρόις που μετράει αισίως 8 γκολ στα τελευταία 9 ματς της Bundesliga, η Μπορούσια Ντόρτμουντ συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της προς την επιστροφή στην κορυφή της βαθμολογίας, διορθώνοντας άμεσα και τις εντυπώσεις που άφησε η κακή (από άποψη προσπάθειας για την πρώτη θέση του ομίλου του Champions League) ισοπαλία (0-0) με τη Μπριζ στο Signal Iduna Park μεσοβδόμαδα...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα